LINDNER_Leaderboard.gif

Gemengd bedrijvenpark, een toplocatie voor kmo’s én kantoren

Facility

Projectontwikkelaar BVI.BE vormt al 25 jaar oude industriële en andere interessante gronden om tot prachtige, moderne businessparken. Wanneer de locatie zich daartoe leent, realiseert BVI.BE gemengde bedrijvenparken, waarbij de kmo-units mooi gemixt worden met kantoren, B2B showrooms, coworking spaces, labo’s,…

Een uitstekende locatie voor uw bedrijf

De gemengde bedrijvenparken zitten echt in de lift. Een mooi voorbeeld is Parc de l’Europe in Waver, waar BVI.BE momenteel meer dan 25.000 m² aan hoogwaardige en duurzame bedrijfsruimte ontwikkelt. “We opteren voor onze parken steeds voor een uitstekende ligging en een vlotte bereikbaarheid. Parc de l’Europe ligt vlakbij de snelweg N238 en is dus met de auto makkelijk te bereiken vanuit Brussel, Namen en Luxemburg, maar ook met het openbaar geraakt iedereen, er vlot”, vertelt marketing manager Tess Troch.

Alle kmo-units zijn flexibel en modulair

In Waver voorziet BVI.BE in 24 flexibele kmo-units met een oppervlakte van 250 tot 1500 m². Nu fase 1 bijna afgerond en 100% verkocht is, maakt BVI.BE zich klaar voor de volgende fase. Verder is 7.500 m² gereserveerd voor kantoren en coworking spaces.

“Flexibel en modulair zijn de sleutelwoorden. De casco kmo-units vul je zelf in volgens behoeften. Je bepaalt waar je ramen, deuren en poorten wil.”

Duurzame en ecologische bedrijfsgebouwen

De units worden opgetrokken volgens de hoogste technologische standaarden en de nieuwste normen op vlak van brandveiligheid en duurzaamheid. “Ook een gezonde biodiversiteit is belangrijk. In Parc de l’Europe bijvoorbeeld planten we zo’n 160 bomen en voorzien we enkele nestkastjes.”

coworking space met groene planten

KMO-units kopen, huren, leasen

Je kan jouw kmo-unit(s) kopen, huren of leasen. Een kmo-unit vormt ook een interessante belegging. De beheerskosten worden betaald door de huurder en je hebt als eigenaar minder onderhoud dan bij een appartement.

Op zoek naar een bedrijfsruimte op een toplocatie? Contacteer BVI.BE vrijblijvend via tel.: 0470 800 900 of info@bvi.be. Meer info op www.bvi.be.

Lees meer:

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials