lindner banner set 2 v2 120.jpg

Quares doet correctief beheer van Bioscape campus

Immo

Voor de nieuwe campus ‘Bioscape’ in Zwijnaarde koos vastgoedontwikkelaar Biovest voor Quares als partner voor de aansturing van het correctief beheer.

De Bioscape site van 15.000m² bestaat uit 4 afzonderlijke labogebouwen waarvan de ruimte voor tweederde bestaat uit labo’s en eenderde uit kantoorruimte. Aansluitend is er een parkinggebouw voorzien. De site wordt ter beschikking gesteld van groeibedrijven.

Faciliteiten voor gebruikers

Dankzij de samenwerking tussen Biovest en Quares gebruiken de bedrijven op de campus ruimtes die voldoen aan het overeengekomen kwaliteitsniveau. Biovest is op zijn beurt verzekerd dat  de campus zijn uitstraling behoudt. Voor de gebruikers zijn er onder meer deze faciliteiten voorzien: conference center, vergaderzalen, receptiedienst, catering, …

Customer Service Desk

Voor de aansturing van het correctief beheer zet Quares haar 24/7 Customer Service Desk in, waarbij gebruikers via het online platform interventieaanvragen kunnen ingeven en opvolgen. Door middel van rapporteringen blijft Biovest op de hoogte van de status van hun gebouwen en krijgen ze inzage over het serviceniveau van hun leveranciers.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Patrimmonium Vastgoedmakelaars

  • CoDa Architectenvennootschap bvba

  • Neovest