banner-horitzontal.jpg

Bedrijfsovernames en -fusies: dé passie van Anthony Hernaut

De drijvende kracht achter Dealmakers in Vlaams-Brabant en het Nederlandstalige deel van Brussel? Dat is Anthony Hernaut. Sinds 2015 maakt hij onderdeel uit van het gedreven team van Dealmakers.

M&A all the way

“Ik wil eigenlijk geen audit doen, ik wil mijn tanden zetten in M&A”. Anthony Hernaut was nog maar net afgestudeerd maar wist al goed wat hij wou en dat liet hij ook blijken op zijn sollicitatiegesprek bij een van de Big 4-accountants. “Oké, bekijk ons aanbod dan maar als een springplank.”, was de reactie.

Amper 2 dagen na dit gesprek mocht Anthony er aan de slag en bleef er gedurende 2 jaar ervaring opdoen. Die ervaring sterkte hem in zijn overtuiging: “Bedrijfsovernames en -fusies zijn mijn passie.”

Sinds 2015 mag Anthony die passie volop botvieren bij Dealmakers en daar plukken de klanten zeker de vruchten van.

“Met de jaren legde ik mij toe op steeds complexere bedrijfsovernames, terwijl ik tegelijkertijd samen met mijn collega Wout de backoffice van Dealmakers uitbouwde. Samen groeiden we door, namen consultants in dienst en stonden in voor hun opleiding. Intussen is de backoffice, om gelijke tred te kunnen houden met de groei van Dealmakers, stevig uitgebouwd en kunnen wij en onze klanten rekenen op de deskundige steun van Kevin, Hans, Julien en Maarten.”

Maar niet enkel de klanten van Dealmakers, ook verschillende jonge ondernemers en studenten mogen mee genieten van zijn passie voor bedrijfsovernames:

“Ik geef als gastdocent les aan aspirant jonge ondernemers aan de KU Leuven en aan jonge studenten aan The Brussels School of Governance (VUB) waarbij ik hen inwijd in de geheimen van business plannen en waarderingen. Daarmee scherp ik mijn skills aan om ook de klanten en prospecten van Dealmakers heel transparant mee te nemen in alle facetten van de verkoop van hun bedrijf: de waardering, de financiering, de fiscaliteit, het juridische. Trouwens, een van de troeven van Dealmakers is dat we intern heel efficiënt kennis centraliseren en uitwisselen. Zo kunnen we het pad voor elke klant op maat optimaliseren, want ook al werken we op bekend terrein, elk traject, elke bedrijfsovername, is uniek.”

Van het achter- naar het voorplan in de wereld van bedrijfsovernames

Anthony laat sinds dit jaar de goeddraaiende back-office zijn werk doen en zet zelf zijn tanden in de M&A-activiteiten van Dealmakers Vlaams-Brabant. De voorbije jaren bouwde hij als director een stevig netwerk uit bij bankdirecteurs, advocaten, kmo-adviseurs, revisoren en accountants. Nu zal hij wat die klantencontacten betreft een versnelling hoger schakelen.

Wil jij ook de vruchten plukken van de passie van Anthony of 1 van zijn gepassioneerde collega’s? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Dealmakers

Meer weten?

Logo Dealmakers

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Dealmakers

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials