Card Advance en Easy Payments: sterke partners voor Belgische kmo’s

Bedrijven die willen groeien, hebben nood aan snelle en flexibele kredieten die hen dat toelaten. Tegelijk zoeken ze naar een partner die hen écht leert kennen en begrijpt voor welke uitdagingen zij staan. Die vinden ze bij Card Advance, de specialist in microkredieten die dagelijks de handen in elkaar slaat met betaalverwerker Easy Payments voor Belgische kmo’s.

Snel, eenvoudig en persoonlijk

“Een zakelijke lening aanvragen moet vlot gaan en zonder veel administratie” benadrukt Joost Bleijenbergh, account manager bij Card Advance.

“Onze klanten willen twee zaken: snel vooruit en persoonlijk contact. Daarom vind je bij ons geen lange procedures of starre werkwijzen. Heb je een krediet nodig? Dan vul je het aanvraagformulier in op onze website, maak je alvast een berekening via de handige rekentool en app, bel of mail je met al je vragen.

Alles gebeurt automatisch via de betaalterminal maar mét persoonlijk contact en een menselijke aanpak. Om dat te kunnen realiseren, werkt Card Advance nauw samen met betaalverwerker Easy Payments.”

Card Advance en Easy Payments: een gedeelde filosofie

“De filosofie van eenvoud, gebruiksgemak en menselijkheid is iets wat Card Advance en Easy Payments met elkaar gemeen hebben”, gaat Charlotte Desmet, marketing manager bij de betaalverwerker verder.

“Wij gaan volop voor eenvoudige cashless betaalsystemen voor grote én kleine bedrijven in een veranderende wereld. Uiteraard doen we dat voor én met de klant en bieden we hen een begeleiding en ontzorging op alle mogelijke vlakken.”

Samen naar succes

De service en producten van Easy Payments zijn volgens Joost van groot belang voor het succes van de microkredieten die zijn werkgever aanbiedt.

“Het unieke aan onze microkredieten is dat onze klanten ze eenvoudig kunnen aflossen via hun betaalterminal. De aflossing van het krediet verloopt door een splitsing van de verwerking van de betalingen. Het grootste gedeelte gaat naar de ondernemer en een klein percentage, met de rest betaalt die zijn krediet af.

Daarvoor hebben we wel een partnerschip nodig met een innovatieve en meedenkende betaalverwerker die deze inkomsten kan uitsplitsen. Easy Payments is zo’n partner en op die manier belangrijk voor het succes van onze producten en voor dat van de talloze Belgische kmo’s die er gebruik van maken.”

Card Advance en Easy Payments: grote plannen in het vooruitzicht

“Voor Easy Payments is het omnichannel verhaal vandaag enorm belangrijk rol”, gaat Charlotte Desmet verder. “We willen onze klanten graag op alle facetten ontzorgen. Daarom breiden we ons netwerk van partners steeds verder uit. Card Advance neemt in dit netwerk een belangrijke plaats in.”

“Vandaag werken we ook aan een mooi, nieuw project samen”, sluit Joost af. “Het is op dit moment nog te vroeg om daar concreet over te communiceren maar we kunnen wél zeggen dat we in de toekomst nog nauwer zullen samen werken om iedere ondernemer de kans te geven om te groeien.”

Meer weten over de diensten van Card Advance? Scan deze QR-code en komt te weten wat een microkrediet voor jou kan betekenen.


Lees ook:

Een microkrediet van CARD Advance: de oplossing voor financiële uitdagingen na corona

Een zakelijke lening bij CARD Advance: dat is snel en efficiënt ondernemen

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials