Eenvoudige microkredieten voor creatieve ondernemers in crisistijden

De coronacrisis dwingt talloze Belgische bedrijven om zichzelf opnieuw uit te vinden. Vooral ondernemers in de horeca en evenementensector zijn noodgedwongen creatief. Om nieuwe ideeën mogelijk te maken moeten zij echter investeren, wat vandaag niet evident is. Card Advance wil hen vooruit helpen met eenvoudige microkredieten.

Investeren in de toekomst met Card Advance

Het afgelopen jaar was zwaar voor Filip Meeus, zaakvoerder van Antwerp Bowling. Door de gezondheidscrisis en de daaraan verbonden maatregelen was zijn zaak maandenlang dicht. Ook vandaag blijven zijn deuren gesloten. Toch kijkt Filip vooruit en probeert hij zijn aanbod te vernieuwen met zicht op de heropening later dit jaar.

“Een ondernemer kan niet bij de pakken blijven zitten, dus bleven wij ondanks de sluiting werken aan onze zaak. We willen Antwerp Bowling dit jaar in de markt zetten als een compleet amusement center. Wanneer we de deur opnieuw mogen openen voor onze klanten zullen we dat doen met private karaoke, een nieuwe escape bus en een reeks nagelnieuwe, professionele én recreatieve dartsborden.

We bieden ons uitgebreid aanbod ook in diverse, voordelige pakketten aan. Een gezin of een groep vrienden kan dan een uurtje bowlen, nadien de wereld redden in onze nieuwe escape bus, vervolgens toptijden rijden op ons e-kart circuit om nadien af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Ze zullen de hele avond lang via hun smartphone op de hoogte gehouden worden van hun programma.

We hadden deze investeringen nooit kunnen doen zonder de microkredieten van Card Advance. De private karaoke en de nieuwe escape bus financierden we voor een groot deel met de hulp van Card Advance. Hun vlotte manier van werken zorgt ervoor dat wij sterker dan ooit uit deze crisis zullen komen.”

Eenvoudige microkredieten via de betaalterminal

“Het principe van Card Advance is bijzonder simpel en biedt verschillende voordelen voor ondernemers in sectoren die zwaar getroffen zijn door Corona”, vertelt Filip Meeus.

“Je betaalt de microkredieten af via je betaalterminals. In mijn geval betaal ik vandaag niets omdat ik de deuren moet sluiten en er dus geen inkomsten zijn. Wanneer ik binnenkort opnieuw kan opstarten, met een heel nieuw aanbod dat ik gedurende de sluiting ontwikkelde, zal er een vastgelegd percentage van de omzet van de betaalautomaten naar Card Advance gaan. Dit staat me toe om de financiële schade te beperken én mezelf voor te bereiden op de heropstart in de loop van dit jaar.”

Microkredieten voor e-commerce

Net zoals vele andere ondernemers zette Filip Meeus het afgelopen jaar in op digitale ontwikkelingen. Om deze investeringen te mogelijk te maken deed hij beroep op Card Advance dat ook microkredieten voor e-commerce aanbiedt.

Filip Meeus: “We investeerden sterk in ons digitaal aanbod. Om dit te financieren kregen we beroep op de diensten van Card Advance. Wanneer we terug opengaan, zullen onze klanten online kunnen reserveren. Ze betalen dan een voorschot waarvan een percentage rechtstreeks naar Card Advance afvloeit voor de terugbetaling van het microkrediet.”

Heb je interesse in de eenvoudige microkredieten van Card Advance? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials