banner-horitzontal.jpg

Financiering en facturatie op maat van digitale ondernemingen

Heb jij het afgelopen jaar samen met zovele andere ondernemingen de stap gezet richting e-commerce? Kunnen jouw professionele klanten bestellingen plaatsen via een webshop of ander online platform? En wil jij daarbij de garantie op een vlotte administratieve afhandeling en een snelle betaling? Dan heeft Koalaboox een mooie oplossing voor jouw bedrijf.

Een API, of Application Programming Interface, staat toe dat verschillende softwareprogramma’s data uitwisselen. Specifiek voor Koalaboox betekent dit dat je de gegevens voor facturatie, klantenlijsten, productinformatie enzovoort kan importeren en exporteren. Voor bedrijven met een e-commerce platform schept dit de mogelijkheid om de factoring-, financierings- en facturatieoplossingen van Koalaboox te integreren in hun B2B platform.

Online betaling voor en door professionals

In tegenstelling tot particulieren willen jouw B2B klanten steeds hun cash flow verzekeren. Daarom zijn zij gebaat bij een langere betalingstermijn. Jij daarentegen ontvangt de betaling liefst zo snel mogelijk. Met Koalapay, een dienst gerelateerd aan de API, biedt Koalaboox de ideale betalingsoplossing voor B2B webshops.

Met dit nieuwe systeem ben jij verzekerd van een snelle betaling. Deze financieringsoplossing zorgt ervoor dat jij het bedrag binnen de 48 uur ontvangt. Jouw online klanten kunnen dan weer rekenen op een betalingstermijn van 30 tot 60 dagen en betalen zonder kredietkaart.

Dit betekent niet alleen een verbetering van jouw dienstverlening. Het zorgt er ook voor dat jij en je klanten steeds een goede cash flow behouden. Dit heeft zonder twijfel een positieve impact op jouw verkoopcijfers.

Facturatie en financiering voor e-commerce

De Koalaboox API maakt het mogelijk om de krachtige en veelzijdige facturatiesoftware van Koalaboox te connecteren met andere software zoals voorraad- en klantenbeheersystemen. Door de synchronisatie van data vermijd je dubbel werk, stijgt je productiviteit en realiseer je dus tijdwinst.

De integratie van de factoringservice van Koalaboox in jouw e-commerce platformen en interface geeft jouw een gerust gemoed en jouw klanten een efficiënte betalingsoplossing. Voor eigenaars van B2B platformen en software betekent het een extra bron van inkomsten.

Een Koalaboox oplossing voor elk bedrijf

Koalaboox biedt een digitaal betaling-, facturatie en financieringssysteem aan voor elk bedrijf. Zowel eigenaars van e-commerce platformen als ondernemers met een webshop en freelancers en kmo’s die meer willen halen uit de diensten van Koalaboox is er een online oplossing.

Wil je meer weten over de e-commerce services van Koalaboox voor jouw onderneming? Neem dan contact op met een expert via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Koalaboox

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Koalaboox

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials