Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Een geboortefeest na 20 jaarvan groei en ontwikkeling

HR

Op 1994 werd X-Treme opgericht door Dan Vandevoorde, 2014 betekent dus tijd voor een feestje!. X-Treme is al jaren een gekende en gerespecteerde leverancier van groot en minder groot op maat gemaakt opblaasbaar communicatiemateriaal zowel in binnen als in buitenland .

Vele reclamemakers doen beroep op hen om hun droomkastelen echt vorm te geven. Daarnaast zijn ze al meer dan 10 jaar leveranciers van groot formaat print, met vele prachtige en creatieve projecten op hun palmares.

Suyin Aerts, naast de vrouw van Dan en moeder van zijn twee dochtertjes ook zijn zakenpartner sinds 7 jaar, vond dat ze dit gebeuren op een iets uniekere manier moest aanpakken. Ze won vorig jaar nog de Talent Award voor vrouwen in Marketing in Communicatie. Op 26 september werden klanten en partners uitgenodigd op een babyborrel.

Inflatable Dan is geboren

Deze luchtige mascotte zal voortaan door de communicatiewereld wandelen en zijn ongezouten mening geven op www. inflatabledan.eu. Onze huidige online en offline wereld met elkaar laten praten is de hoofdbedoeling van deze blog. Mensen samen brengen en co-creatie promoten en vooral ook promoten dat lucht het begin is van alles in het leven. Daarom dat we zo graag lucht verkopen, dixit Suyin, maar wij verpakken hem, voegt Dan daar aan toe!

Het is duidelijk dat dit maar de eerste stapjes zijn is van dit schattige ventje ontworpen en getekend door Emilie Lauwers. Hij heeft duidelijk nog grootste plannen: The sky can not be the limit: AIR YOUR VIEWS. Een gedreven,gemotiveerd en inspirerend zakenkoppel met hun jong en dynamisch team met een unieke kijk op Marketing, Communicatie, Events,… . en nog vele plannen.

Info: www.x-treme.eu

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials