Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Ellen Pensaert van Furbo Legal

Furbo Legal: praktische juridische raad én daad op maat

Familiebedrijf Furbo biedt naast praktische opleidingen ook juridisch advies. Ellen Pensaert (foto), de vrouwelijke helft van het dynamische duo, kan putten uit een rijke ervaring in het bedrijfsleven. Net als partner Ronald kiest zij voor een klantvriendelijke methodiek en staat Furbo Legal voor flexibele en praktijkgerichte pragmatiek. Nog een troef voor de klant: de prijzen zijn zeer concurrentieel en uitermate transparant.

Klantvriendelijk contact in plaats van kil contract

Door voor Furbo te kiezen, verzeker je je dus van betaalbare en betrouwbare expertise. In tegenstelling tot de anonieme aanspreekpunten bij grote kantoren verzorgt Ellen het rechtstreekse contact met elke klant en dat werkt een snelle en praktische oplossing in de hand.

Bij Furbo kies je voor snelle service en persoonlijke contacten, niet voor een afstandelijke aanpak en langdurige contracten. Ellen en haar collega Nathalie slagen erin om het verschil te maken met enthousiasme en kennis van zaken: voor elke ‘vraag’ een snel én aangepast antwoord vinden, is hun manier om klanten te binden!


Nathalie Huget
Ellen en Nathalie zijn een toegewijde tandem én een complementair koppel: Nathalie kan bogen op heel wat ervaring als actieve advocate en Ellen heeft een veelzijdige voorgeschiedenis in een internationaal bedrijf.

Voor elke ‘vraag’ een snel én aangepast antwoord vinden, is Furbo's manier om klanten te binden!

Allebei zijn ze ervan overtuigd dat juridische kwesties geen statische maar een dynamische aanpak nodig hebben. Uiteraard respecteren ze de letter van de wet, maar ze hebben die steeds naar hun hand en naar de klant gezet.

Een multifocaal verhaal: een theoretisch klare kijk en de loep op de praktijk

Furbo gaat actief mee in jouw verhaal en spreekt dezelfde taal! Als klant heb je immers niets aan een ellenlange theoretische tekst in juridisch jargon: Furbo’s aanpak is steeds doelgericht en hands-on.

Juridisch advies voor bedrijven

Furbo Legal biedt een polyvalent portfolio aan juridische raad op maat voor bedrijven, met een sterke specialisatie in HR en gerelateerde onderwerpen. Je kan op ons rekenen voor audits of om wettelijk waterdichte teksten op te stellen, maar ook voor acute aangelegenheden en praktische problemen kan je je vertrouwen in ons stellen.
Gaat de materie ons petje te boven? Dankzij een soepele samenwerking met externe experts kunnen we je ook dan een snelle en betaalbare oplossing beloven!

Wil je meer informatie over de Furbo-opleidingen? Vul het formulier hieronder in.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Furbo

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Ook interessant

Interessante bedrijven