Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Niet-ergonomisch thuiswerk: Auch!

Een ergonomische bureaustoel voor thuiswerk. Een overbodige luxe, of toch niet?

Werk je normaal maar sporadisch van thuis uit? Dan zal je je ergonomische bureaustoel van op kantoor misschien minder missen dan die toffe collega naast je. Maar door de coronacrisis moeten veel mensen nu al wéken van thuis uit achter hun laptop kruipen. Na enkele dagen onderuitgezakt op die simpele, onergonomische stoel begint het al…

Hoofd, schouders, knie en teen? Nee, klachten aan schouders, nek en/of rug. De productiviteit gaat daardoor de dieperik in en die sleurt je motivatie in één gezwinde beweging mee. Je moet geen files trotseren of de collega tegenover je luidruchtig horen bellen, maar de lol van thuiswerk is er dan snel af. Geef je thuiswerkleven een upgrade en zet een ergonomische bureaustoel achter je bureau.

Investeren in een ergonomische bureaustoel. Waarom? Daarom!

Toegegeven, een ergonomische bureaustoel kost meer dan die huis-tuin-en-keukenstoel die je aan je bureau hebt gezet omdat je toch érgens moest op zitten. Of ben je net iemand die heel wat eurootjes heeft neergeteld voor die originele, strakke designstoel die niemand behalve jij in feite zal zien? En die eigenlijk niet eens comfortabel zit, laat staan ergonomisch is.

Eén ding is zeker: Een ergonomische bureaustoel betaalt zichzelf terug. Géén rug-, nek- of schouderklachten. Dus ook géén doktersbezoekjes en géén daling in je productiviteit of motivatie.

Toch de moeite, niet?

Blijf in uw kot en geniet van je nieuwe Rovo Prochair

ErgoAdvice17-inzet.jpgBert Claerhout, ervaren kinesitherapeut en zaakvoerder van Ergo Advice, weet als geen ander wat een verschil een ergonomische bureaustoel kan maken. Tijdens deze quarantaine wil Ergo Advice  het jou als thuiswerker zo aangenaam mogelijk maken en van je nood aan een ergonomische bureaustoel een deugd maken: Een comfortabele ergonomische bureaustoel aan een speciale actieprijs én gratis levering tot aan je deur.

Over welke thuiswerkstoel gaat het? Het gaat hier om de Rovo Prochair. Een bureaustoel die je alle ergonomische instelmogelijkheden biedt om de stoel optimaal aan te passen aan jouw lichaamsbouw. Langdurig bureauwerk is geen probleem want de stoel zorgt voor het nodige zitcomfort (maar toch is dat geen reden om úren aan 1 stuk te blijven doorwerken natuurlijk, regelmatig een pauze is nodig). Breekt het zweet je al uit als je denkt aan het moeten uitvlooien welke hendel waarvoor dient? Geen zorgen, bij aankoop ontvang je een instructievideo die je hier vlotjes doorheen loodst zodat de stoel snel perfect afgesteld is.

Wil je die onergonomische simpele stoel of superdure designstoel zo snel mogelijk inwisselen voor een ergonomisch exemplaar? Wil je meer weten over die Rovo Prochair? Neem dan contact op via onderstaand formulier!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Ergo Advice

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Ergo Advice

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Huisartsenpraktijk Netevallei

  • Wellness for Business

Bekijk de socials