Leaderboard KMOinsider.jpg

Rugvriendelijke werkstoelen voor zorg en industrie

Sponsored

Gezondheidsklachten … jammer genoeg zijn ze eigen aan de zorgsector en de industrie. Niet alleen bij zittend werk, ook mensen die langdurig in dezelfde houding staan of dezelfde beweging maken hebben er last van. Gelukkig zijn er goede oplossingen voorhanden!

Voorkom rug- en nekklachten én ziekteverzuim

Een mens is niet gemaakt om voortdurend te zitten of lang recht te staan in dezelfde houding. Toch doen we dat soms urenlang. Dit leidt tot rug- en nekklachten, vermoeidheid, verminderde concentratie, enz. Wist je dat rugpijn één van de meest voorkomende oorzaken van ziekteverzuim is?

Ergonomische werkstoelen: dé oplossing bij uitstek

Als werkgever heb je er alle baat bij om een werkplek te creëren waarin medewerkers comfortabel kunnen werken. Ook wetenschappelijk onderzoek toont dat dynamisch werken de kans op ernstige gezondheidsproblemen aanzienlijk verkleint. 

Daarom zijn er ergonomische werkstoelen: een zitoplossing voor industriële en medische werkplekken. Ergonomische werkstoelen geven altijd en overal de juiste steun aan je lichaam, waardoor je ontspannen kan werken zonder je lichaam te belasten.

De stoelen kunnen gebruikt worden voor vrijwel alle denkbare werkzaamheden: 100% op maat van de specifieke behoeften en activiteiten van uw bedrijf.

De voordelen van ergonomische werkstoelen op een rijtje:

  • Makkelijk instelbaar op maat van elk lichaam: groot, klein, zwaar, licht, jong, oud, enz.
  • Robuust: ze kunnen tegen een stootje
  • Eenvoudig aanpasbaar
  • Werken zowel preventief als curatief
  • Ook toepassingen in roestvrij staal zijn mogelijk

Advies op maat van uw bedrijf

Ergonomische werkstoelen zijn aanpasbaar aan elke mogelijke situatie. Voor zorg en industrie zijn zeer veel oplossingen mogelijk. Denk maar aan: hoge of middelhoge rugleuningen, zit-sta stoelen of trippelstoelen, standaard- of maatwerk, enz.

Bert Claerhout (Ergo-Advice): “Standaard wonderoplossingen die voor iedereen werken, bestaan niet, persoonlijke oplossingen wel.”

Alles vertrekt bij uw specifieke uitdagingen, activiteiten en plannen. Begin daarom met persoonlijk advies over ergonomische oplossingen voor uw bedrijf. Zo ben je zeker van een zorgeloze toekomst.

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven