Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Stijlvolle outfits voor een dagje op kantoor

HR

Lange tijd moesten we thuiswerken en kropen we in onze jogging of pyjama achter de computer. Make-up en parfum lieten we achterwege, comfy kleding deed zijn intrede. Maar intussen ligt het tijdperk van fulltime thuiswerken alweer achter ons en vertoeven we de meeste werkdagen op kantoor. En dat doen we uiteraard niet in onze jogging. Met deze stijlvolle outfits kom je altijd mooi voor de dag op kantoor.

Kostuums en mantelpakjes

Vroeger kon je als man niet naar kantoor zonder een gladgestreken hemd, zwarte blazer en bijhorende das. De kantoorgebouwen waar alle mannen er van kop tot teen in kostuum gekleed bij lopen, worden steeds schaarser. Een hemd op kantoor is nog steeds prima, zeker in combinatie met een geklede broek of deftige chino, maar die das en blazer mag je nu wel thuis laten. Vrouwen mogen ook hun mantelpakjes in de kast laten hangen. Een blazer voor vrouwen is nog steeds heel stijlvol, in combinatie met een skinny jeans of een kostuumbroek, maar ga je in kostuum naar het werk, dan maak je er een statement piece van. Een felgroene of fuchsia-roze kostuumbroek en bijhorende blazer zijn prima voor een formele gelegenheid of een belangrijke vergadering. Je komt verzorgd voor de dag zonder er als een grijze muis uit te zien.

Casual chic

Waar jeans vroeger een vrijetijdsbroek was, is deze broek vandaag niet meer weg te denken op de werkvloer. Ook de CEO zal je in een jeansbroek zien lopen, weliswaar met een hemd erop en een mooie lederen riem om het plaatje af te maken. Aan zijn pols zie je wellicht een Cartier Tank horloge blinken. Het is en blijft dan ook de CEO ;-).

Kies je voor een jeans, kies dan voor een klassiek model. Een mom jeans kan nog wel, maar een jeans met scheuren, strepen of vlekken draag je beter niet op de werkvloer. Wat je ook aantrekt, het is vooral belangrijk dat je netjes en verzorgd gekleed bent en een professionele indruk maakt.

Accessoires maken je outfit af

De juiste accessoires maken je outfit extra bijzonder. Dat kan iets kleins zijn, zoals een stijlvol horloge voor dames of een lederen riem voor heren. Maar ook een statement piece zoals grote oorbellen of een opvallende halsketting zorgen voor een extra persoonlijke touch. Een goede tas waarin je ook je laptop en wat eten en drinken kwijt kan, is minstens even belangrijk. Vind je een rugzak niet zo professioneel ogen? Tegenwoordig zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen mooie én praktische tassen om mee te nemen naar kantoor.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials