Furbo-Leaderboard_Updated.gif

LEVEL UP dankzij SD Worx

HR

Kmo’s gidsen door alle levels van het zaakvoerderschap en personeelsadministratie. Dat is het idee achter de LEVEL UP campagne van sociaal secretariaat SD Worx dat een gaming controller als campagnebeeld gebruikt. Aan de knoppen van de controller: Annelies Rottiers, Unit manager consultancy kmo van SD Worx.

Payroll en personeelsadministratie

“Ondanks de (semi)lockdown ervaren wij enorm veel goesting en creativiteit bij de kmo’s om te ondernemen,” zegt Annelies Rottiers. “Met de LEVEL UP campagne willen we kmo’s laten weten dat ze ook nu, en zeker nu, kunnen rekenen op SD Worx om succesvol te ondernemen. Wij hebben de juiste kennis, informatie en tools omtrent zaakvoerderschap, payroll en personeelsadministratie, maar vooral de juiste mensen in onze rangen, om hen te begeleiden.”

Hulp bij personeelszaken in coronatijden

Het zijn voor alle bedrijven uitdagende tijden. Zowel voor de fietsenwinkel en de handgelproducent die gouden maanden draaien maar misschien struggelen met nieuwe medewerkers, personeelsplanning en het ‘op afstand’ werken, als voor de horecazaak die medewerkers weer op tijdelijke werkloosheid moet plaatsen en tegelijkertijd een take away in elkaar moet boksen. “In beide gevallen komt er heel wat wetgeving kijken, daarvoor is SD Worx de juiste partij om dat uit te klaren,” aldus Annelies.”

(Lees verder onder de foto)

Annelies Rottiers
Annelies Rottiers, Unit manager consultancy kmo van SD Worx

Annelies: “SD Worx geeft concrete en heldere aanbevelingen en kant-en-klare oplossingen aan kmo’s. In coronatijd is het helder vertalen van de maatregelen van de overheid naar concrete oplossingen voor ondernemers, ontzettend belangrijk. Dat doen we zowel persoonlijk via als via digitale weg. Door onze corona FAQ’s constant te updaten, corona flashes te versturen, blijf je als ondernemer 24/7 geïnformeerd en kan je zelf aan de slag. Ook live of digitaal blijven we in contact met ondernemers. Hoe gaat het met je? Hoe ga je met de uitdagingen aan de slag? Waar kunnen we helpen, zowel persoonlijk als op het niveau van je kmo?”

LEVEL UP: Ondernemen = spelen

Het idee achter LEVEL UP is helder. Ondernemers naar een volgend level trekken, net als in game. Annelies: “Ondernemen kan je vergelijken met het spelen van een spel, een spel van skills, controle en snelheid van handelen, waarbij de ondernemer altijd een hulplijn kan inschakelen voor eender welke uitdaging die hij in het spel tegenkomt. Die hulp is SD Worx, ongeacht de sector of de grootte van het bedrijf. De knoppen van de controller koppelen wij aan onze tools, kennis en mensen.”

“Van level naar level succesvol worden, daar gaat het om. Uiteraard blijven de ondernemers aan de knoppen zitten, maar we willen hen wapenen met de juiste tools, zodat ze altijd een klankbord en partner aan hun zijde hebben.”

Horeca Next Level

Level 1 voor start-ups: de eerste werknemer in dienst

SD Worx heeft in deze campagne veel aandacht voor de startende ondernemers. De Startersadviseurs begeleiden startende werkgevers. “Ja, die eerste werknemer in dienst is voor een ondernemer een superbelangrijk level 1,” zegt Annelies. “Veel ondernemers werken lange tijd alleen, maar komen dan toch voor een keuze te staan. Als ze meer tijd voor zichzelf willen, moeten ze kunnen loslaten en zich laten omringen met iemand die mee hun dromen kan waarmaken. Onze statersadviseurs begeleiden startende werkgevers hierin op alle domeinen.”

Ga met SD Worx naar een volgend level

Lees ook:

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials