Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Slimme lockers voor wendbaar werken

Het afgelopen jaar zetten bedrijven massaal in op wendbaar werken. De manier waarop we gebruik maken van onze kantoren veranderde sterk door de gezondheidscrisis. Volgens Bart Van den Borre, Managing Director van CaptureTech, zullen slimme lockers vaker een centrale rol spelen in veilige en wendbare werkomgevingen.

Een groeiend cliënteel voor key- en assetmanagement

CaptureTech ontwikkelt oplossingen voor het beheer van sleutels en waardevolle bedrijfsmiddelen. De technologie van het bedrijf werd vroeger vooral toegepast in de bank- en bewakingssector . Vandaag stelt Bart Van den Borre een veel breder gebruik vast.

“Het belang van sleutels, lockers en het beheer daarvan neemt ook toe in andere sectoren. Tien jaar geleden werkten wij vooral voor bewakingsbedrijven en banken. Vandaag rekenen wij ook andere bedrijven en scholen tot ons cliënteel. Voor hen is het cruciaal om te weten wie gebruik maakt van infrastructuur, materialen, middelen en sleutels en wanneer.”

Slimme lockers voor agile workplaces

Bart Van den Borre stelt vast dat COVID-19 een stevige impuls geeft aan slimme toepassingen voor key- en assetmanagement.

“De zogenaamde agile workplace bleef tot vorig jaar beperkt tot flexplekken en gezellige zithoeken. Omdat we vandaag vaker een combinatie maken van kantoor en thuiswerk ontstaat een nieuwe dynamiek. We moeten een antwoord vinden op de vraag hoe we efficiënt en veilig middelen kunnen ophalen, achterlaten en wisselen.

Onze slimme lockers zijn een ideale oplossing. Met de lockers hebben mensen met de gepaste machtiging toegang tot de juiste spullen op de gewenste momenten. Bovendien kan je opvolgen wie, welke materialen heeft en waar ze zijn.

Je moet dus niet langer tijdens de werkuren van thuis naar de IT dienst met een defect toestel maar je rijdt naar het hoofdkantoor wanneer het jou past. De bevoegde collega ontvangt automatisch een bericht wanneer jij het toestel deponeert. Op die manier kan je ook materialen en toestellen reserveren en veilig wisselen in een filiaal naar keuze.”

(lees verder onder de foto)


Minder verlies en kostenreductie door slimme lockers

In Nederland maakt Universiteit Utrecht gebruik van de slimme lockers voor het uitlenen van toestellen aan studenten.

Bart Van den Borre: “Het ontlenen van toestellen bij een grote instelling is vaak omslachtig en foutgevoelig. Toen Universiteit Utrecht ons aansprak verloor ze jaarlijks gemiddeld 375 toestellen. Door het uitleenproces volledig te automatiseren met de slimme lockers verminderde dat aantal op 1 jaar tijd tot slechts 2 toestellen.”

Duurzaam werken voor elk budget

Bart Van den Borre benadruk dat CaptureTech duurzame oplossingen ontwerpt voor elk budget.

“We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom ontwikkelden we slimme retrofit toepassingen die we installeren op bestaande installaties. Dit drukt de kosten voor onze klanten én draagt bij tot een circulaire werkomgeving”.

Gratis demo slimme locker

Ben jij geïnteresseerd in de slimme lockers van CaptureTech? Neem dan contact op voor een gratis demo via deze pagina of stuur een bericht via onderstaand formulier:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en CaptureTech

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • CaptureTech

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials