anr-banner.gif

Cyberveiligheidspecialist Outpost24 neemt Leuvense Sweepatic over

IT

Outpost24, een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in cyberbeveiliging, heeft de overname van Sweepatic aangekondigd. Dankzij het EASM-platform van Sweepatic kunnen de internationale Outpost24-klanten zich nog beter beveiligen tegen cyberaanvallen.

Meer dan 2.500 klanten in ruim 65 landen vertrouwen op de uniforme oplossing van Outpost24 om hun online kwetsbaarheden te identificeren, externe bedreigingen te monitoren en de ‘attack surface’ snel en met vertrouwen te verminderen.

Het Leuvense Sweepatic is een Europese leider in ‘External Attack Surface Management’. Hun cloud gebaseerd EASM-platform scant het internet en automatiseert het continu ontdekken, analyseren en monitoren van alle met internet verbonden assets en risico's. Dit platform draait 24/7 en werkt via een overzichtelijk dashboard. Sweepatic wordt door Gartner genoemd als een belangrijke leverancier in de 'External Attack Surface Management’ in 2023.

"De combinatie van de innovatieve technologie van Sweepatic met het Outpost24-platform is de beste manier om mogelijke aanvallen te voorkomen." (Karl Thedéen, CEO van Outpost24)


Blinde vlekken zichtbaar maken

Karl Thedéen, CEO van Outpost24 : Cyberaanvallers maken stelselmatig gebruik van kwetsbare, verkeerd geconfigureerde externe assets om een eerste toegang te krijgen. Een volledig beeld van het aanvalsoppervlak is een essentieel onderdeel van modern cyberrisicobeheer. EASM is ontworpen om zichtbaarheid te bieden en online assets te beschermen. Met Sweepatic worden de 'outside-in' blinde vlekken zichtbaar en worden onbekende en onbeheerde, kwetsbare assets in kaart gebracht.”

Sweepatic-CEO Chris De Hous. "We hebben Sweepatic gebouwd om proactief organisaties te helpen hun complexe aanvalsoppervlaktes te vereenvoudigen en te beveiligen. Dankzij deze overname kunnen we onze visie versnellen en het bestaande aanbod van Outpost24 op wereldwijde schaal aanvullen.”

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials