Versie 3 B-Close.gif

De IVECO T-WAY: jouw partner voor de zwaarste opdrachten

Ben je op zoek naar een vrachtwagen die elke klus aankan, zelfs in de meest extreme omstandigheden? Dan is de IVECO T-WAY jouw partner in crime. De indrukwekkende off-road truck combineert robuustheid, betrouwbaarheid en comfort om al je verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Cammaert Trucks configureert jouw T-WAY volledig naar jouw wensen.

IVECO T-WAY met innovatief en functioneel ontwerp

Met een volledig nieuw ontwerp is de cabine van de IVECO T-WAY ingericht om het de bestuurder zo makkelijk mogelijk te maken tijdens zijn lange werkdagen. Premium rijcomfort? Check! Uitstekende ergonomie? Check! Het design van de T-WAY zorgt niet alleen voor ongezien gebruiksgemak, maar ook voor efficiëntie in onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Over elk detail is nagedacht om de chauffeur een perfecte werkplek te bieden.

Mobiliteit en veiligheid op elk terrein

De T-WAY stopt nooit, zelfs niet in de zwaarste omstandigheden. Of het nu gaat om de HI-TRONIX versnellingsbak met offroad, schommel- en kruipfuncties, de volledig modulaire ophanging, of de verbeterde remprestaties en veiligheid, de T-WAY heeft alles om jouw opdracht veilig tot een goed einde te brengen. Dat doet hij even vlot op de weg als offroad.

HI-TRACTION op jouw IVECO T-WAY

Jouw T-WAY kan worden uitgerust met het unieke HI-TRACTION systeem. Dit biedt de voordelen van vierwielaandrijving op vlak van grip, wendbaarheid en veiligheid.

Het systeem levert extra hydraulische tractie op de voorwielen wanneer dat nodig is. Zo voorkomt het dat je achteras slipt op een natte ondergrond. Je kan het handmatig activeren of rekenen op de automatische activatie. De Boost-modus verbetert tractie en vermindert koppelslijtage bij vertrek uit stilstand.

Een T-WAY voor elke toepassing

De T-WAY is een IVECO truck die je volledig kan aanpassen aan jouw eisen. Van een betonmixer tot het vervoeren van zware boomstammen. Van een kipper of kipperoplegger tot een rioolreinigingswagen of een containerwagen voor openbare diensten , de IVECO T-WAY biedt een breed scala aan opbouw mogelijkheden om aan alle specifieke behoeften te voldoen.

Cammaert Trucks IVECO T-WAY specialist

Cammaert Trucks is al decennialang jouw IVECO-specialist. Ook voor een T-WAY chassis ben je er aan het juiste adres. Net zoals jij optimale prestatie verwacht van jouw truck, legt Cammaert de lat hoog als het gaat om klantgerichtheid en service. De specialisten van Cammaert Trucks begrijpen wat jij nodig hebt en staan klaar om de perfecte T-WAY samen te stellen die voldoet aan uw eisen en uw werk naar een hoger niveau tilt. Overtuigd van de T-WAY ? Neem contact op met Cammaert Trucks via onderstaand formulier.

Lees ook:

Werken bij Cammaert Trucks: aandacht voor mensen en technologie

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cammaert Trucks

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cammaert Trucks

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Forward Belgium

  • Port.brussels

Bekijk de socials