Werken bij Cammaert Trucks: aandacht voor technologie en mensen

Cammaert Trucks staat al meer dan 50 jaar garant voor de beste service. In Antwerpen maakt het bedrijf die belofte waar met een ploeg van 22 mensen. De meeste van hen zijn technici en monteurs. Een job met veel mogelijkheden dus. Maar ook één waarin je goed ondersteund wordt en opleidingen kan volgen. “Bij Cammaert Trucks zal je werken in een familiebedrijf, waar iedereen elkaar nog kent, er aandacht is voor een goede work-life balance en je je op jouw tempo kan ontwikkelen”, vertelt vestigingsmanager Johan Celis.

Persoonlijke relaties centraal

Johan Celis is sinds 2005 vestigingsmanager bij Cammaert Trucks in Antwerpen. Een man met veel ervaring dus. En iemand die het DNA van het familiebedrijf door en door kent.

“Als familiebedrijf stellen we persoonlijke relaties met onze klanten hoog in het vaandel. Service en maatwerk staan hierbij centraal. Als vestigingsmanager heb ik onder andere de verantwoordelijkheid om het DNA van onze organisatie naar onze medewerkers en naar buiten over te dragen.”

Werken bij Cammaert is werken in een écht familiebedrijf

Het familiale karakter is volgens Johan meteen ook één van de grootste troeven van het bedrijf.

“Bij Cammaert Trucks kom je terecht in een omgeving waar iedereen elkaar nog kent. Hier staan managers en medewerkers nog dicht bij elkaar, zijn er korte communicatielijnen en weten ook de leidinggevenden wat er zich dagelijks op de werkvloer afspeelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze mensen zich gewaardeerd en goed voelen.”

Bijdragen aan succes

“We geven iedereen dan ook de kans om op zijn of haar manier bij te dragen aan het succes van het bedrijf”, gaat Johan verder. “Werken bij Cammaert Trucks is werken in een sterk team waarin de juiste mensen, met de juiste expertise, op de juiste plaats zitten. En waarin iedereen, van de werkvloer tot het magazijn, gericht is op de klant. We verwachten dat elke collega mee de belofte van topservice waarmaakt en ondersteunen hen ook in andere verantwoordelijkheden die ze willen nemen.”

Kennis en ontwikkeling

Omdat kwaliteit en service zo belangrijk zijn in het DNA van Cammaert Trucks, zijn kennis en ervaring onmisbaar, vertelt Johan. Daarom zet het bedrijf ook in op de professionele ontwikkeling van haar mensen. Wil je nieuwe competenties ontwikkelen en leren werken met innovatieve technologieën, dan kan dat.

“Onze sector is voortdurend in ontwikkeling. Technici en monteurs die vertrouwd zijn met de huidige technieken, maar ook geïnteresseerd zijn in toekomstige ontwikkelingen, komen hier aan hun trekken. We werken met moderne en vernieuwende producten en technieken en bieden opleidingsmogelijkheden aan.”

Werken bij Cammaert Trucks

Tenslotte is een van de grootste voordelen van werken bij Cammaert Trucks de aandacht die het bedrijf besteedt aan een goede work-life balance, benadrukt Johan Celis.

“We proberen zoveel mogelijk flexibele manieren van werken mogelijk te maken. Natuurlijk zitten we in een sector waar altijd mensen op de werkvloer nodig zijn. Een truck of bestelwagen herstel je nu eenmaal niet van thuis. Maar dat betekent niet dat we niet zoeken naar andere manieren om de combinatie tussen werk en privé makkelijker te maken. Zo experimenteren we met een werkweek van vier dagen, zijn er ook mogelijkheden om deeltijds te werken en kan overwerk vlot gerecupereerd worden. Een menselijk werkritme is immers belangrijk om een goede service te blijven bieden.

Wil jij werken bij Cammaert Trucks? Dat kan! De specialist in Iveco bedrijfsvoertuigen is op zoek naar een werkplaatscoördinator, monteurs en diagnosetechnici.

Heb jij interesse in deze jobs? Of heb je nog vragen? Laat dan van je horen via onderstaand formulier.

Lees ook:

Cammaert Trucks en Dovo: een bijzonder partnerschap met grote inzet

Cammaert Trucks levert nieuwe werkvoertuigen aan De Lijn

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cammaert Trucks

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cammaert Trucks

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials