BCLOSE_Leaderboard.gif

Huur snel het juiste heftoestel voor je bedrijf

Keuleers Heftrucks zoekt voor elke klant en voor elke uitdaging het ideale toestel uit hun uitgebreide vloot machines. Zelfs heel specifieke machines levert Keuleers zonder problemen bliksemsnel op je bedrijf. Zowel voor huur op korte als op lange termijn is Keuleers dus dé partner om je bedrijf in de lift te zetten.

Verhuur is onze core business,” vertelt Petra. “We verhuren zowel op lange termijn als op korte termijn. We hebben een heel grote vloot om verschillende vragen van klanten te beantwoorden. Dankzij ons eigen transport zijn de machines snel ter plaatse.”

Snel eigen transport

Dat snelle eigen transport is een onderscheidende troef van Keuleers Lifttrucks. Het bedrijf levert heftrucks voor de opbouw en afbraak van standen op de grootste beurzen van het land: het Autosalon, Batibouw, de Seafoodbeurs, de Boekenbeurs … In zulke situaties moeten een vijftig- of zestigtal heftrucks snel ter plaatse raken voor de opbouw en al even snel weer weg zijn. Na afloop van de beurs moeten al die heftrucks opnieuw op de evenementlocatie geleverd worden om de afbraak vlot te laten verlopen. “Geen enkele andere leverancier kan zo snel zoveel machines verhuren,” zegt zaakvoerder Mark Keuleers trots.

Ook toestellen voor speciale toepassingen

Ook met de speciale, unieke toestellen in hun gamma maakt Keuleers Heftrucks het onderscheid. Zelfs andere verhuurbedrijven doen daarvoor een beroep op Keuleers. In hun grote vloot vind je bijvoorbeeld machines met een lage doorrijhoogte: heftoestellen die dankzij hun lagere hoogte vlot in ruimtes met een laag plafond kunnen rijden, maar niets aan kracht inboeten.

Mark licht toe: “We hebben een zogenaamd ‘strijkijzer’, een lage negentonner die in een container kan rijden om die te laden en lossen. Daarnaast beschikken we over lage zestientonners. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om in drukkerijen de drukpersen te verplaatsen. Het zijn specifieke toestellen die leveranciers maar eens om de zoveel jaren produceren. Wij zijn het die zulke toestellen hebben.”

Kortom, als klant van Keuleers Lifttrucks ben je er zeker van dat je de juiste machine voor de job vlot geleverd krijgt.
 

Heb je snel nood aan een heftoestel, voor korte of lange termijn? Neem contact op via het formulier hieronder!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Keuleers Lifttrucks

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Keuleers Lifttrucks

Ook interessant

Interessante bedrijven