BCLOSE_Leaderboard.gif
Software voor voorraadoptimalisatie

Slimstock gaat geen uitdaging uit de weg

Partner

Eric van Dijk, oprichter en CEO van Slimstock, expert in voorraadoptimalisatie, laat zich graag uitdagen. Dat vertelde hij op de jaarlijks terugkerende klantendag van Slimstock. De voorbije jaren is Eric van Dijk op stap geweest met jonge mensen, net afgestudeerd van de universiteit. Hij toonde hen alles: grote en kleine voorraadhoudende bedrijven, productiebedrijven,… en vroeg hen om hem te challengen, om hem te bestoken met vragen.

Eric Van Dijk: “Waarom we dit doen, of waarom we dat realiseren en welke meerwaarde Slim4 geeft? Als CEO moet ik ervoor zorgen dat het duidelijk is voor iedereen wat ons relevant maakt en dat er continuïteit en verbetering is. Denk je eens in hoeveel tijd, geld, grondstoffen en energie we besparen, zonder verspillingen in de supply chain. Hoeveel beter zou de wereld eruitzien als we alleen produceren, bestellen en op voorraad houden wat we daadwerkelijk nodig hebben.”

Software voor voorraadoptimalisatie

Slimstock houdt met de organisatie van klanten- en gebruikersdagen ook voortdurend de vinger aan de pols van de wensen en noden van de gebruikers van hun Slim 4-software, steeds met het oog op een verdere optimalisatie en gebruikersgemak van de Service Level Inventory Management software.

Functionaliteit, performance en gebruiksgemak

Eric Van Dijk: “Ons team is sterk gegroeid de afgelopen jaren. We tellen een verdubbeling van het aantal teamleden ten opzichte van 2016. Wereldwijd zijn er zo’n 300 professionals van Slimstock actief. Met onze productontwikkeling focussen we op 3 hoofdpunten: functionaliteit, performance en gebruiksgemak.”

Onlangs is Slim 4.9 gereleased. Elke drie weken ontvangen de klanten een update met nieuwe functionaliteiten op het vlak van customer forecasting, supplier performance, inventory levels, workload balancing, promotie management en hoe ze zo optimaal mogelijk hun voorraad kunnen beheren.

Eric Van Dijk: “Slimstock heeft uiteraard ook een state of the art cloud oplossing beschikbaar. Vooral op het vlak van processing time van gigantische hoeveelheden SKU’s geeft deze oplossing een bijzonder grote tijdswinst.”

Performance-app van Slimstock

De Slimstock-softwareontwikkelaars hechten ook veel belang aan een intuïtief gebruik van het programma. Met de intuïtieve Performance-app van Slimstock zijn voor zowel top-level management als andere betrokken partijen de prestaties inzake Supply Chain snel en eenvoudig real-time inzichtelijk. Deze app speelt in op de trend dat organisaties alsmaar meer data- en kennisgedreven worden en informatie sneller beschikbaar moet zijn.

Meer weten over Slimstock en Slim4? Surf naar www.slimstock.be

Meer weten over de Slimstock opleidingen? Lees Slimstock Academy opleidingen om je voorraadbeheer te optimaliseren

Lees ook

Alles weten over voorraadoptimalisatie? Stel je vraag via het formulier hieronder.

Meer weten?

Logo Slimstock

Contactinformatie

  • Slimstock
    De Regenboog 11
    2800 Mechelen
  • +32 (0)15 40 01 64

Ook interessant

Interessante bedrijven