BCLOSE_Leaderboard.gif
Slimstock Academy: opleidingen voor optimaal voorraadbeheer

Slimstock Academy: opleidingen om je voorraadbeheer te optimaliseren

Partner

Een slim beheer van de voorraden in je magazijnen bepaalt mee het succes van je bedrijf. Dankzij de opleidingen van Slimstock Academy optimaliseer ook jij het voorraadbeheer in je bedrijf.

De laatste jaren brachten heel wat nieuwe inzichten op het gebied van voorraadbeheer, en de rol van voorraadbeheerders veranderde voortdurend. Bedrijven die investeren in kennis en hun personeel bijscholen met opleidingen over voorraadbeheer, zijn hun concurrenten steevast een stapje voor.

Als specialist in voorraadoptimalisatie en -beheer is Slimstock alvast overtuigd van het nut van opleidingen over de supply chain. Daarom biedt het bedrijf nu trainingen aan in de Slimstock Academy. Dankzij die vormingen kunnen je medewerkers hun werkzaamheden in de juiste context plaatsen. Je bedrijfsstrategie wordt omgezet in operationele acties en je behaalt optimale resultaten. Eric van Dijk, oprichter en CEO, verwoordt het als volgt: “Ik constateer iedere dag weer dat bedrijven die juist wél in kennis investeren tot significant betere supply chain-prestaties komen. Dat is precies de reden waarom we hier met de Slimstock Academy vol gas op geven.”

Obstakels wegnemen

Sommige bedrijven ervaren nog steeds drempels om hun werknemers op opleiding te sturen. Slimstock Academy wil die wegnemen.

 • Eén adres

Vanuit hun ervaring met voorraadbeheer biedt Slimstock Academy een zo breed mogelijk aanbod aan cursussen over diverse onderwerpen. Zo kan je bij één partij terecht voor al je behoeften op het vlak van opleidingen. Wanneer je reeds klant bent bij Slimstock en opleidingen volgt, heb je als extra voordeel dat het bedrijf jouw zaak al kent en dus een goed zicht heeft op je noden.

 • Gratis voor klanten

De hoge kostprijs van heel wat opleidingen vormt een ander obstakel voor veel bedrijven. Voor klanten met een full service contract van Slimstock zijn hun opleidingen gratis. Het is immers zo dat niet alleen jouw bedrijf belang heeft bij opgeleide voorraadbeheerders: wanneer je bedrijf voorsprong neemt op de concurrentie dankzij de Academy, versterkt ook Slimstock zijn positie.

 • Erkend dienstverlener kmo-portefeuille

Wanneer je een betalende opleiding van Slimstock Academy wenst te volgen, kan je aanspraak maken op financiële van de Vlaamse overheid. Slimstock Academy is namelijk een erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Ook zo helpt het bedrijf je drempels te overbruggen.

Ruim aanbod

De Slimstock Academy heeft een breed gamma aan opleidingen. Ze vinden plaats in Mechelen of Deventer (Nederland). Naast theoretische en praktische training over Slim4 zijn er onder meer masterclasses over de Supply Chain voor strategische managers en planners, sessies over inventory management en opleidingen op maat van je bedrijf. Je krijgt antwoorden op vragen als:

 • Hoe beheer ik mijn voorraad met Slim4?
 • Wat zijn de voordelen van een goed category plan?
 • Hoe kies ik het juiste assortiment?
 • Hoeveel moet ik bestellen?

Personeel dat goed is opgeleid, presteert beter. Met opleidingen van Slimstock Academy zorg je voor een optimaal voorraadbeheer in jouw bedrijf. Neem een kijkje op de agenda, ontdek het aanbod en schrijf je vandaag nog in. Vragen? Vul het formulier onderaan in!

Lees meer: 

Meer weten?

Logo Slimstock

Contactinformatie

 • Slimstock
  De Regenboog 11
  2800 Mechelen
 • +32 (0)15 40 01 64

Ook interessant

Interessante bedrijven