BCLOSE_Leaderboard.gif
Mexico Natie vrachtwagen

Met software van iOnLogistics loopt alles op rolletjes bij Mexico Natie

Mexico Natie, een Antwerpse logistieke speler, is uitgegroeid tot een allround specialist in goederenbehandeling. Het bedrijf is in volle ontwikkeling en de nood aan vlotte interne processen en accurate communicatie met de klant was hoog. iOnLogistics kwam met het antwoord: het softwarepakket iTOS dat de administratieve, financiële en goederenprocessen stroomlijnt.

Mexico Natie: een logistiek bedrijf dat zich blijft ontwikkelen

Mexico Natie biedt een waaier aan logistieke diensten aan van verzending tot levering en dit ondersteund door de nodige certificering. Op verschillende locaties in de Antwerpse haven zijn er gespecialiseerde magazijnen, opslagfaciliteiten en laad- en losinfrastructuren van Mexico Natie te vinden. 150.000m² aan opslagruimte voor alle soorten goederen vinden we op de Antwerpse rechteroever in 4 grote, goed uitgeruste magazijnen. Op de Antwerpse linkeroever heeft Mexico Natie ook nog eens 80.000m² opslagruimte.

Service en loyauteit primeren voor Mexico Natie. Om de klanten optimaal te bedienen zet het bedrijf in op op maat gemaakte logistieke processen. Vanaf 2017 gaat Mexico Natie nog een stapje verder dan puur transport door te starten met Value Added Logistics (VAL), oftewel het creëren van een hoge toegevoegde waarde in de logistieke keten. Het afvullen, verdunnen en mengen van producten voor de chemie en food/feed industrie en het herverpakken van vloeibare en vaste producten zijn hierbij belangrijke activiteiten.  

iTOS, software die jouw magazijn doet draaien aan een maximale waarde tegen minimale kosten

Om vlot te kunnen groeien als bedrijf, is efficiëntie enorm belangrijk en deze kreeg bij Mexico Natie een enorme boost dankzij iTOS, een Terminal Operating System (TOS) voor logistieke bedrijven die de administratieve, financiële en goederenprocessen in goede banen leidt. Mexico Natie is alvast erg lovend over deze oplossing van iOnLogistics, die innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management aanbiedt. Hun missie? De kosten van het exploiteren van een bedrijf optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie maximaliseren.

Bekijk de getuigenis van Mexico Natie over iOnLogistics

Een webgebaseerde en hoogstaande architectuur in combinatie met modules voor het overnemen van alle logistieke activiteiten, workflows en operaties. Dat is iTOS. We onderscheiden iTOS Modular en iTOS Enterprise:

 • iTOS Modular

Dit is de standaardoplossing die iOnLogistics aanbiedt. Het SaaS-model van iTOS Modular? Dat is géén verplichting om te investeren in infrastructuur maar wél de beste kenmerken van TOS.

iTOS Mexico Natie

De voordelen:

 • Alle flows gestroomlijnd
 • Flexibel facturatiesysteem
 • Inclusief een interface voor communicatie met alle software
 • Gedetailleerde rapportage van de uitgevoerde taken
 • iTOS Enterprise

iOnLogistics komt daarnaast ook met dit compleet en 100% op maat gemaakt proces. Dit managementsysteem voor de toekomst is buitengewoon flexibel en vervult alle logistieke behoeften.

De voordelen:

 • Persoonlijke benadering en dus enorm flexibel (bv. facturering op maat, leveringen, etc.)
 • Geen IT-infrastructuur nodig want cloudoplossing
 • Iedere individuele klant zijn eigen behandeling en tarief
 • Individuele rapportage van uitgevoerde taken (bv. per item, per dag, etc.)

iTOS, intussen een vaste waarde voor Mexico Natie

Alle goederen van Mexico Natie worden beheerd in het order2cash systeem iTOS. Of het nu gaat om paletten of rollen, voeding of staal en dit van bestelling tot facturatie.

Jeffi Willemsen, Business Development Manager bij Mexico Natie, vertelt: “Onder meer ons GHS-systeem (labeling) is ADR-compliant en wordt aangestuurd vanuit iTOS, net zoals de KPI-monitoring (volumes en performantie van de trucks) en alle VAL-activiteiten. Dankzij het maatwerk en de grote flexibiliteit van iTOS zijn wij klaar voor verdere nieuwe ontwikkelingen of integraties die er nog aankomen als wij ons aan hetzelfde tempo blijven ontwikkelen.”

Spreekt een magazijn dat loopt als een goed geoliede machine en dit zonder grote kosten jou ook wel aan? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en iOnLogistics

Meer weten?

iOnLogistics

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • iOnLogistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials