BCLOSE_Leaderboard.gif

Transport & Logistics Antwerp: boost uw kennis!

Transport

Transport & Logistics Antwerp is op 15, 16 en 17 oktober het grootste community event van de sector in de Benelux. Voor logistieke professionals is deze vakbeurs om 2 redenen een niet te missen afspraak. Ze kunnen er zakelijke opportuniteiten aftoetsen bij de meer dan 320 exposanten uit de sector én dankzij een uitgebreid programma aan conferenties blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun community.

Digitale transformatie in de supply chain

Een greep uit interessante seminaries op deze beurs. De Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB) organiseert twee maal een Dag van de Inkoop. Het thema van de eerste dag (16 oktober) is ‘Digitale transformatie in logistiek en supply chain management’. Jo Caudron (Duval Union) laat zien hoe je positief kan inspelen op factoren als automatisatie, AI, klimaatwijzigingen en politieke polarisatie. Via Sven Arnauts (Delaware) maak je kennis met de self-driven smart supply chain en KULeuven-student Joren Gijsbrechts toont praktische deep learning en AI-toepassingen in de supply chain.

Nog op woensdag 16 oktober houdt logistieke dienstverlener Kuehne & Nagel een uiteenzetting over de digitale innovaties in de logistiek.

Risk management in de logistiek

Op donderdag 17 oktober zet de VIB ‘Risk management in de globale logistiek en supply chain’ centraal. Martin Homan (Riskmethods) praat onder meer over het belang van risicobeheersing. Hans Diels (GeoTrends) spreekt over de impact op markten en toeleveringsketens van de geopolitieke trends en de actuele conflicten. Die dag kan je ook een seminarie over multimodaliteit bijwonen met medewerking van Port of Antwerp, Logistics in Wallonia en logistiek expert Alex Van Breedam.

Job Day: een job in de transport- of logistieke branche

TlHub is een Belgisch wervingsplatform voor de transport en logistieke sector. Tijdens hun Job Day op donderdag 17 oktober ligt de focus op Vlaamse ondernemingen en jobaanbiedingen. Tijdens dit evenement krijgen geïnteresseerden de kans om de job van hun dromen te vinden.

Registreer je hier (gratis)

Programma Transport & Logistics

Lees ook

banner_land_EU_algemeen_vlaggen_300x250px-rev04.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials