BCLOSE_Leaderboard.gif

Transport Roosens biedt ook warehousing dankzij overname en nieuw magazijn op Linkeroever

Kort nadat Transport Roosens verhuisde naar de nieuwe locatie in de haven van Antwerpen, nam het transportbedrijf Van Gucht Kurt over. Die firma bevindt zich naast de nieuwe vestiging. Op de site van 1 ha staat een opslagruimte van meer dan 5000 m². Op die manier biedt Transport Roosens nu ook warehousing-activiteiten aan.

Warehouse van 5000 m²

“Ons buurbedrijf, Transport Van Gucht, was actief in containervervoer, maar had ook magazijnruimte. Dankzij de overname hebben we dus een warehouse van iets meer dan 5000 m²”, vertelt Peter van de Kerkhof, gedelegeerd bestuurder van Transport Roosens. “Vandaag plaatst ons cliënteel vooral bulk en losse goederen, maar er kunnen op vraag ook rekken komen. Het magazijn is hoog genoeg voor een stacker, zodat havencontainers binnen geplaatst kunnen worden om ze te laden en te lossen.”

Een opslagplaats in de haven van Antwerpen

Beide firma’s kunnen dankzij de overname rekenen op een uitgebreider machinepark, technische knowhow en gespecialiseerde informaticatools. Transport Roosens heeft met het magazijn nu een breder aanbod aan diensten voor zijn klanten. Zo is de firma niet langer alleen een transporteur, maar zorgt het ook voor de opslag van goederen. Als klant heb je zo meer flexibiliteit en kun je terecht bij een partner en een aanspreekpunt voor je noden op het vlak van transport en logistiek.

Op zoek naar een opslagplaats voor je goederen in Antwerpen? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Transport Roosens

Meer weten?

Transport Roosens

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Transport Roosens

Ook interessant

Interessante bedrijven