Leaderboard BB.gif

360°-communicatiepartner Klif maakt de cirkel rond

Je website is aan een update toe en ook je huisstijl kan een facelift gebruiken. Die stel je als het even kan voor op een spraakmakend event. In afwachting wil je je sales boosten aan de hand van een originele marketingcampagne. Dan is het wel handig wanneer je voor dit alles een beroep kunt doen op een enkele 360°-communicatiepartner. Maak kennis met klif.

In de marketing- en communicatiewereld ruimden tal van grote ‘boites’ de voorbije jaren de baan. In de plaats kwamen kleinschalige en wendbare organisaties, die sterk focussen op een specifiek vakgebied. Gevolg? Gebalde expertise. Maar waar vind je als kmo-bedrijfsleider de tijd om dit allemaal uit te pluizen en de juiste partners te vinden? Het antwoord op de vraag is eenvoudiger dan je zou denken: 360°-communicatiepartner Klif.

Een sterk partnership

Didier De Laet

Communicatie is een huis met vele kamers en niemand is van alle markten thuis,” aldus managing director Didier De Laet. “Tegelijk beseffen kmo-bedrijfsleiders dat ze beter verschillende ingrediënten in de communicatiemix verwerken. Het resultaat is in dat geval groter dan de som van de delen. Om de kmo’s tijd en energie te besparen, maken we de cirkel rond met Klif. We vertrekken van een sterk partnership tussen vier bedrijven en plaatsen alles onder het dak van een 360°-communicatiepartner. Heb je verschillende projecten lopen, dan doe je 1 keer je verhaal aan 1 contactpersoon. We stellen een enthousiast team samen op basis van jouw noden en gaan aan de slag! Eenvoudig, snel en efficiënt.”

4 x 90° = een 360°-communicatiepartner

De vier bedrijven bespelen elk een ander register van de communicatie. OSKAR D profileert zich als een uitgesproken creatief fullservicebureau. Bij Copycat Graphics ligt de nadruk op grafische productie, van idee tot afwerking en plaatsing. Voor de organisatie van een beklijvend B2B-event is Les Fêtes de Coco jouw uitgelezen partner. Field & Concept maakt het kwartet volledig met een compleet aanbod dat brand activation, merchandising, retail & marketing logistics en salesforce omvat.

Gedeelde waarden

Het is geen toeval dat uitgerekend deze 4 bedrijven de krachten bundelen als 360°-communicatiepartner. “We werken samen als een team, steeds met jouw succes voor ogen. We geloven allemaal rotsvast in de kracht van mensen. Waar mogelijk werken we op een duurzame manier met lokale, Europese producten om onze ecologische voetafdruk te beperken. Kwaliteit en integriteit vormen ten slotte de kernwaarden van onze filosofie,” besluit Didier. De klif staat klaar om elke kmo die de sprong maakt op te vangen.

Op zoek naar een 360°-communicatiepartner met de ervaring en expertise om al jouw communicatiedoelen met succes af te vinken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Foto: fotograaf Frederik Beyens

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Klif

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Klif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials