Leaderboard BB.gif

Beleef mee De Nacht van de KMO

Marketing & Sales

Op dinsdag 12 maart 2024 organiseert A12 Business Club in San Marco Village (Schelle) opnieuw ‘De Nacht van de KMO’. Dit feest van het bedrijfsleven mag jaarlijks op grote belangstelling rekenen van de ondernemers en dat ziet er dit jaar niet anders uit. Deze keer is Carl Van de Velde de motivatiespreker op het netwerkevenement

Het is belangrijk dat bedrijven elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en op deze manier hun netwerk versterken. Tijdens een walking dinner krijgt iedereen de kans om nieuwe contacten te leggen en het eigen bedrijf in de kijker te plaatsen.

‘De Nacht van de KMO’ is de jaarlijkse hoogdag van het bedrijfsleven. Honderden ondernemers wisselen met elkaar ervaringen uit en laten zich informeren door een inspirerende gastspreker. Dit jaar is Carl Van de Velde de gastspreker. Hij is de meest ervaren business coach van ons land. Zijn motivatiespeeches zijn legendarisch. Hij bezorgt de aanwezen nieuwe inzichten om bete te ondernemen, geeft praktisch toepasbare tips om meer omzet en meer winst te realiseren.

Tijdens ‘De Nacht van de KMO wordt ook elk jaar een KMO Carrièreprijs uitgereikt aan een ondernemer die op een bijzondere manier het voorbeeld geeft. In het verleden ontvingen o.a. Graaf Paul Buysse, Fernand Huts, Eddy Bruyninckx, Jozef Dockx en Nicolas De Schitter deze erkenning. Dit jaar gaat de KMO Carrièreprijs naar Magda Verdijck, CEO van transportbedrijf May Courier Internatinal uit Mechelen. Ze zoekt de bekendheid niet op, maar is wel elke dag in de weer om elk transport op de juiste en snelste manier ter bestemming te krijgen. Zij krijgt nu een publieke waardering voor haar inzicht, doorzettingsvermogen en charismatische manier van leiding geven.

Wie De Nacht van de KMO wil bijwonen, kan nu inschrijven via

www.denachtvandekmo.be

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials