Een deel van de moderne tweede Tech.Lounge in Antwerpen

Tech.Lounge opent tweede 'geconnecteerde' co-working ruimte in Antwerpen

Einde januari 2020 opende BluePoint haar tweede Tech.Lounge in Antwerpen (Berchem). Met 1.000 m² flexibele werkplekken, kleine kantoren, ontspannings- en netwerkzones, vergaderzalen alsook een digitale Brainstorm Lounge is het dé ideale co-working ruimte.

Tech.Lounge werd uitgerust met de modernste technologieën en is een kolfje naar de hand van start-ups, scale-ups, jonge ondernemers, freelancers… die graag in een inspirerende omgeving willen werken.

Ideale ontmoetingsplaats voor zakelijke bijeenkomsten

Twee jaar na de opening van de eerste Tech.Lounge in Brussel opent Agoria Real Estate – beter bekend onder de naam BluePoint - zijn tweede Tech.Lounge in Antwerpen. Deze bevindt zich op de 3de verdieping van het Conference en Business centre BluePoint Antwerpen te Berchem, aan de rand van de stad. Tech.Lounge Antwerpen ligt in een groene en rustige omgeving en combineert de nabijheid van openbaar vervoer (station van Berchem) met heel wat parkeermogelijkheden voor wie met de auto komt. De ligging is ideaal voor pendelaars die de drukte van het stadscentrum willen vermijden.

Tech.Lounge is een stimulerende plek en een ideale ontmoetingsplaats voor zakelijke bijeenkomsten. Co-workers krijgen toegang tot de volledige Tech.Lounge-infrastructuur en genieten van een brede waaier aan services zoals persoonlijk onthaal, snelle wifi, audiovisuele assistentie, IT-diensten en printing faciliteiten. Alle Agoria-leden genieten (onder bepaalde voorwaarden) van gratis toegang tot de werkruimtes van de Tech.Lounge.

Gebruikers beschikken over een multi-applicatie technologie-infrastructuur om het werkproces te vergemakkelijken en samenwerking tussen de werkende gemeenschap te stimuleren. Op vlak van technologie geldt het ‘plug ‘n play principe’: via het high speed internet heb je toegang tot alle print- en scanfuncties. Daarnaast kun je op een zeer eenvoudige manier verbinding maken met de schermen via je smartphone of tablet.

Een creatieve omgeving

Werken in een familiale sfeer

De inrichting van Tech.Lounge Antwerpen werd door Agoria Real Estate zelf uitgetekend. Hoewel het ontwerp in lijn ligt met de eerste Tech.Lounge in Brussel, onderscheidt deze co-working ruimte zich door gezelligheid, een familiale sfeer, hoge plafonds en grote lichte ruimtes. In de ontspanningsruimte staat een pooltafel en de bibliotheek is uitgerust met een open haard. Ontspanning is verzekerd dankzij een elektronische flipperkast en een echt Arcade-gamestation.

Co-working, vergaderzalen en brainstorm ruimte

Hét doel van Tech.Lounge is uiteraard een moderne co-working ruimte te zijn en een creatieve omgeving. Hiertoe zijn volgende werk- en ontspanningszones voorzien:

  • 40 flexwerkplekken verdeeld over de hele verdieping.
  • 10 privékantoren.
  • 1 hyper kantoor van 130m², ideaal voor een jong en dynamisch bedrijf dat jong talent kan aantrekken en behouden.
  • De Brainstorm Lounge uitgerust met een 4,60 m breed "Nureva Span" brainstormscherm.
  • De informele zone is het hart van de Tech.Lounge. De blikvanger hier is de identieke American Airstream-caravan van 7m, waar drankjes en onbeperkt koffie verkrijgbaar zijn.

Vergaderzaal

Community Event

Via community events wordt de samenwerking tussen de co-workers en bedrijven gestimuleerd.  Zo vond er reeds een interactive talk rond vrouwelijk ondernemerschap plaats in januari.  In Maart stond er ook een sportieve kickbox-workshop op de agenda. Het volgende community event wordt een ‘smartphone photography workshop’, ideaal voor bedrijven die op een professionele manier foto’s wil maken voor hun sociale media. De workshop wordt gegeven door fotografe Christel Wellens. Het evenement staat open voor iedereen: inkom is 10 euro (gratis voor Tech.Lounge en BluePoint Community leden). Volg zeker de Facebook pagina van Tech.Lounge (events) voor meer informatie en registratie voor deze events!

Gratis test 

Interesse in Tech.Lounge Antwerpen? Bekijk dan het filmpje op de website van Kanaal Z en kom de Tech.Lounge faciliteiten gratis testen. Bel naar 02/706 88 00 of mail marketing@bluepoint.be.

Meer lezen

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Bart Bert Grafische projecten

  • Tweepuntnul

Bekijk de socials