Live Streaming

Veilig vergaderen en werken tijdens corona-uitbraak

Partner

Momenteel zijn er in België al meer dan duizend mensen besmet met het coronavirus (Covid-19). Als bedrijfsleider zit je met een dilemma: je wilt je werknemers beschermen tegen een mogelijke besmetting. Anderzijds wil je dat ook je bedrijf zo goed mogelijk de coronacrisis doorstaat. Met welke preventiemaatregelen kun je het risico op verspreiding binnen je bedrijf tegenhouden?

Enkele daarvan zijn livestreaming en video vergaderen: inzetten op technologie zorgt immers voor efficiëntie én veiligheid. Je kunt hiervoor terecht bij BluePoint, dat hoogtechnologische vergaderfaciliteiten aanbiedt.

Live streaming, videoconferentie en video-opnames

De meeste bedrijven zetten (terecht) de rem op externe en interne vergaderingen, verkoop- of aankoopgesprekken en zo meer. Om deze toch te laten doorgaan wordt doorgaans voor een digitale oplossing gekozen. BluePoint - dat meeting & event facilities aanbiedt op drie 3 strategische locaties in België (Antwerpen, Brussel en Luik) – kan hierbij ondersteunen. Het biedt immers op al haar locaties volgende faciliteiten:

 • Live Streaming: in coronatijden is live streaming ideaal om snel een boodschap te verspreiden of om al dan niet internationaal te vergaderen. Bovendien kan dit platform ook gepersonaliseerd worden met de branding van je bedrijf. Achteraf kan de gestreamde boodschap verspreid worden via je netwerk.
 • Videoconferentie: is uiteraard een efficiënte en snelle manier om te vergaderen vanop afstand en de kans op besmetting te verminderen.
 • Studio voor video-opnames: kan gebruikt worden om bijvoorbeeld korte videoboodschappen op te nemen en te verspreiden via sociale media. Hier kan je in 5 eenvoudige stappen een gepersonaliseerde video opnemen, bijknippen en direct opsturen. Green key achtergrond is mogelijk.

Uitproberen?

Interesse in de digitale mogelijkheden die BluePoint aanbiedt op haar locaties? Doe nu een gratis test! Bel naar 02/706.88.00 of stuur een e-mail naar marketing@bluepoint.be.

Co-working en Techlounge in Antwerpen

Einde januari 2020 opende BluePoint een nieuwe co-workingplek in Antwerpen (Berchem) aan de rand van de stad. Met 40 flexwerkplekken verdeeld over de ruimte en 10 privékantoren kun je hier perfect in alle rust en veiligheid vergaderen. Daarnaast beschikt de Techlounge over een multi-applicatie technologie-infrastructuur om het werkproces te vergemakkelijken.

Interesse? Bekijk dan alvast even het filmpje op de website van Kanaal Z en kom hun faciliteiten testen. Bel naar 02/7068800 of mail marketing@bluepoint.be.

Meer lezen

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

 • BluePoint
  Auguste Reyerslaan 80
  1030 Brussel
 • +32 (0)2 706 88 00

Ook interessant

Interessante bedrijven

 • The ROC

 • Bart Bert Grafische projecten