Leaderboard BB.gif

Geheim achter een succesvol bedrijf

Marketing & Sales

Of je nu net bent begonnen met het opbouwen van een bedrijf of al een gevestigde speler bent, het verwelkomen van nieuwe werknemers en het blijven bedanken en motiveren van bestaande werknemers en klanten is van groot belang voor het succes van jouw bedrijf. De vraag is, hoe doe je dat? Hoe maak je nieuwe werknemers en klanten vanaf dag één thuis en hoe houd je ze gemotiveerd? Lees verder en je zal het ontdekken!

Verwelkom met stijl

Nieuwe werknemers en klanten willen zich snel welkom en geaccepteerd voelen in hun nieuwe omgeving. Een origineel cadeau is de perfecte manier om dit te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een mok laten bedrukken met de naam van de nieuwe werknemer of klant. Op deze manier creëer je niet alleen een persoonlijke touch, maar laat je ook zien dat je moeite hebt gedaan voor deze nieuwe aanwinst. Het is belangrijk dat je jezelf afvraagt wat voor soort mok je wilt. Wil je een mok van keramiek of metaal? Wil je een mok met een grote opdruk of liever iets kleins en niet opvallend? Door jezelf zulke vragen te stellen en te beantwoorden, zal je zeker de perfecte mok vinden voor jouw bedrijf!

Bedank je huidige werknemers en klanten

Ook je huidige werknemers en klanten verdienen regelmatig een bedanking en motivatieboost. Dit kan door middel van een kleine attentie, zoals een bedrukte balpen met de naam van de werknemer of klant. Of waarom organiseer je niet eens een workshop met het thema "persoonlijke ontwikkeling" en geef je als bedanking aan het einde van de dag iedereen een balpen met een persoonlijke boodschap. Wil je balpennen bedrukken? Denk dan aan de soort pen die je graag zou willen hebben. Dat kan een balpen met een zachte grip zijn of met een metalen huls. Wat dacht je van een balpen met een grote bedrukking? Of wil je het misschien subtiel houden? Neem je tijd, denk hierover na en kies de perfect balpen voor jouw huidige werknemers en klanten!

Maak het persoonlijk en uniek

Wat het cadeau ook is, zorg ervoor dat het persoonlijk en uniek is. Het is belangrijk om te realiseren dat iedereen anders is en daarom ook op een andere manier gemotiveerd wordt. Probeer daarom een persoonlijke aanpak te vinden, die aansluit bij de werknemer of klant. Dit kan door middel van een opdruk met de naam of een foto, of door het kiezen van een cadeau dat bij de persoon past. Wees creatief en durf buiten de lijntjes te kleuren. Je werknemers en klanten zullen de aandacht en zorg die je aan hen besteedt zeker appreciëren.

Durf vragen te stellen

Waarom vraag je niet aan je werknemers en klanten wat zij leuk zouden vinden als cadeau? Op deze manier weet je wat je klanten en werknemers waarderen. Je creëert niet alleen een betere band, maar je zorgt er ook voor dat ze zich nog meer gehoord en gezien voelen in jouw bedrijf.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials