HOFsite tuinmeubels

HOFsite: nieuw vergader- en belevingshuis in Temse

Marketing & Sales

Eventplanner Event Connect BV opent in Temse een eigen vergader- en belevingshuis: HOFsite. Kmo’s, ondernemers maar ook particulieren kunnen deze plek afhuren om te vergaderen en te netwerken.

Zaakvoerders Marjan Van den Eynde en Frans De Maesschalck wonen intussen 27 jaar in Temse. Ze besloten om hun lievelingsplek, hun woning, te delen met anderen. De volledige benedenverdieping van de  woning werd verbouwd tot een vergaderzaal en kookstudio, en werd uitgebreid met inkom, berging en een houten verwarmde overkapping.

HOFsite is exclusieve eventlocatie

“Met HOFsite willen we niet alleen ons huis en onze tuin openstellen, maar ook ons netwerk en inspiratie om anderen te laten groeien,” aldus de zaakvoerders.

“We willen een omgeving creëren waarin mensen met elkaar kunnen connecteren en elkaar inspireren. In HOFsite zorgen we er dan ook voor dat zowel business en innerlijke mens kunnen groeien. Noem het een belevingshuis.”

Locatie voor presentaties, vergaderingen en opleidingen in Temse  

De open ruimtes (zowel inkom, vergaderzaal als keuken) staan te midden van de natuur en geven inspiratie om te netwerken. Mensen kunnen genieten van de tuin, de vijver, verschillende zithoekjes in de zon en schaduw en een verwarmde overkapping. De vergaderzaal heeft zicht op de omgeving, en is technisch volledig uitgerust met Clickshare, wifi, groot beeldscherm en flipchart. Deze vergaderplek is ideaal voor 10 à 20 personen, en heeft ook meetingmogelijkheden buiten.

HOFsite vergaderzaal

Combineren met kooksessie of natuurwandeling

In HOFsite kan je dus genieten van de rust en de natuur, ja kan er dus ook een uitstap met je team organiseren. Denk aan een teambuilding met kooksessies in de kookstudio of buiten rond de bbq. Nieuwe ideeën kan je uitwisselen op de fietstochten en natuurwandelingen langs de Schelde en de polders. Leer ook wat meer over dit stukje (Boelwerf)geschiedenis in Temse. In de zomermaanden zal HOFsite zelf activiteiten organiseren en zo een zalig vakantiegevoel creëren.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven