Leaderboard BB.gif

Zomerse bbq-formules bij Van der Valk Hotel Gent

De zon staat hoog aan de hemel. Je geniet van een lekker verfrissend glas. De kruidige geur van gloeiende houtskool vult de lucht. Alleen al het idee aan het vlees, de vis of de groenten op de rooster laat je watertanden. Wat een manier om samen met je collega’s de zomer goed in te zetten. Of enkele maanden later een ‘back to work’-event op te zetten. Interesse? Maak kennis met de bbq-formules van Van der Valk Hotel Gent.

De bedrijfswereld stelt de vergaderruimtes met state-of-the-art technologie bij Van der Valk Hotel Gent sterk op prijs. Maar na het harde werk mogen de teugels even gevierd worden. En hoe kan dat beter dan door de collega’s uit te nodigen voor een zomerse barbecue? Van der Valk Hotel Gent ontzorgt je bedrijf volledig met zijn culinaire bbq-formules. Leuk detail: je gasten kunnen zorgeloos genieten als je ze ook een overnachting aanbiedt.

Ontdek de bbq-formules van der Valk Hotel Gent

Niets proeft naar zomer en vakantie als een barbecue, ook als je het in eigen land doet. De ideale activiteit om je medewerkers te verwennen. En het leukste: je kunt alles overlaten aan de getalenteerde chefs van Van der Valk Hotel Gent. Zij staan te popelen om een overheerlijke selectie van vlees- en visspecialiteiten te bereiden voor jou en je genodigden. Die serveren ze met aardappelsalade, brood en heel wat lekkere en gezonde groentjes. Onze bbq-formules richten zich tot grote groepen. We organiseren ze van april tot oktober op onze ruime terrassen. Om het vakantiegevoel compleet te maken, kunnen de collega’s het na de maaltijd op onze pentanquebaan (met heus scorebord) tegen elkaar opnemen. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Dus laat die zomerse vibes maar komen en geniet met volle teugen!

Ontdek onze bbq-formules voor groepen

Genieten van een culinair bbq-arrangement

Vlees, vis of groenten grillen is een vak apart. Maar geniet vooral van het gebeuren. Onze chefs hebben barbecueën volkomen in de vingers. Zij staan garant voor een resultaat dat mag gezien, en vooral gesmaakt worden. De bbq-formules van Van der Valk Hotel Gent zijn zeer gevarieerd. Iedereen vindt een aanbod op maat van zijn voorkeuren en budget. Wat dacht je van smaakvolle varkensribben, hamburgers, gamba’s, ribeye, kippenbrochette of vis-papillot? Je kunt de vlees- en visgerechten naar wens garneren met lekkers van de saladbar, gegrilde groenten, aardappelen en diverse warme sauzen. Om af te sluiten heb je de keuze uit het dessertbuffet en vers fruit.

En waarom geen bbq met party en overnachting?

Wanneer je medewerkers in zo een aangename vakantiesfeer terechtkomen, drinken sommigen wellicht graag een cocktail als aperitief, en een glas wijn of bier bij de maaltijd. Daar is niets mis mee, integendeel. Alleen is het niet verstandig om daarna de auto te nemen. Maar niet getreurd! Bij de bbq-formules kan je als optie een overnachting voor je gasten in een van onze comfortabele kamers van Van der Valk Hotel Gent voorzien. Zo kan iedereen zich ontspannen zonder zorgen. Misschien biedt dit een unieke gelegenheid om de prachtige omgeving van het hotel te verkennen. Of waarom niet de de stad intrekken? Onze fietsen en e-choppers staan klaar voor wie graag nog een vervolgt breit aan het event.

Op zoek naar een event om samen met collega’s een onvervalste zomerse vakantiesfeer op te roepen? De bbq-formules van Van der Valk Hotel Gent zullen je zeker verleiden. Lekker eten, een spelletje petanque, al dan niet met overnachting… Neem contact om met onze salesafdeling (sales@gent.valk.com) voor meer informatie.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials