Leaderboard BB.gif

Bedrijvencontactdagen Mechelen: dé plek om je netwerk te boosten

Bedrijvencontactdagen. De vlag dekt perfect de lading: een tweedaags netwerkevent voor B2B-bedrijven. Een buitenkans om met je kmo in contact te komen met ondernemers en geïnteresseerde bezoekers. Een platform om je producten of diensten voor te stellen. Op 9 en 10 oktober 2024 vinden Bedrijvencontactdagen Mechelen voor het eerst plaats. Reserveer alvast je plaats in de Nekkerhallen!

Xpo Group verdient al sinds 1988 zijn sporen met de organisatie van Bedrijvencontactdagen. Wat begon als contactplatform in Kortrijk (bij de laatste editie kregen ruim 17.00 professionals de kans om te netwerken met 500 lokale bedrijven) is uitgegroeid tot een gewaardeerd event in 5 steden. Ook voor de jongste telg Bedrijvencontactdagen Mechelen zijn de verwachtingen hooggespannen. Wil je nog deelnemen met je bedrijf? Er zijn nog enkele plaatsen op de beursvloer beschikbaar.

Bedrijvencontactdagen Mechelen: netwerken en opportuniteiten spotten

Het doel achter Bedrijvencontactdagen is ondernemers verbinden, onderlinge businessopportuniteiten aanreiken, ondernemerschap stimuleren en de lokale economie ondersteunen. Het event schrijft Beleving dan ook met een kapitale B. De organisatie en professionele omgeving zijn uitermate degelijk en solide. Daar staat de jarenlange ervaring en expertise borg voor. Ondernemers met een gelijklopende visie en drive, wisselen ervaringen uit en steken zaken op van elkaar. Bij heel wat andere netwerkmomenten is het contact vaak kortstondig en weinig diepgaand. Bezoekers ontvangen op een stand, je bedrijf en je aanbod persoonlijk voorstellen, kennismaken met andere ondernemers, mogelijkheden tot samenwerking aftasten… het is van een andere orde. Bekijk het als een kruisbestuiving tussen exposanten en bezoekers – eveneens ondernemers. En dat is nu net de essentie van Bedrijvencontactdagen Mechelen.

Wat mag je verwachten op Bedrijvencontactdagen Mechelen?

Op dit netwerkevent stellen ruim 500 bedrijven-exposanten hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor. Het gaat om ondernemers van zeer uiteenlopende sectoren. Als platform biedt Bedrijvencontactdagen Mechelen een overzicht van wat bedrijven uit zowel industrie, ICT, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector te bieden hebben. De focus ligt op regionaal netwerken. Ondernemers met een gelijklopende visie en drive, wisselen ervaringen uit en steken iets op van elkaar. Ze versterken bestaande partnerships en leggen contacten met potentiële toekomstige partners en klanten. Bedrijvencontactdagen richten zich daarom op een strikt afgebakende regio. Voor deze editie kunnen enkel bedrijven uit Mechelen, de Kempen en Antwerpen een standplaats aanvragen in de Nekkerhallen. De organisatie werkt met een uniforme, budgetvriendelijke standbouw. 2 dagen netwerken meteen pak bezoekers uit je regio kan vanaf € 1.650.

Een originele insteek met commerciële weerslag

De organisatie van Bedrijvencontactdagen Mechelen is in handen van Xpo Group, in samenwerking met Voka-Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen. Beide ervaren partners bepalen in nauw overleg de topics voor de randevents. Denk daarbij in de eerste plaats aan het VIP-openingsevent met aansluitend netwerkmoment, meteen een eerste gelegenheid om kennis te maken met collega- ondernemers. Voor de bezoekers zijn er netwerkcarroussels. Heel populair is de speeddating, die exclusief bestemd is voor exposanten. Zo kunnen zij op een informele manier een 30-tal nieuwe contacten leggen. Ten slotte zijn er actuashots die aansluiten bij de economische actualiteit. Kortom, deze netwerkkans kan en mag je niet laten liggen!

Reserveer je stand voor Bedrijvencontactdagen Mechelen in de Nekkerhallen

Heb je nog vragen? Onze ambassadeurs beantwoorden ze graag.

Bedrijvencontactdagen Mechelen praktisch

Nekkerhal - Brussels North - Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

Woensdag 9 oktober 2024 | 14.00 - 21.00
Donderdag 10 oktober 2024 | 14.00 - 21.00

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedrijvencontactdagen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvencontactdagen Mechelen
  • Bedrijvencontactdagen Brugge
  • Bedrijvencontactdagen Antwerpen
  • Bedrijvencontactdagen Hasselt
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials