Kom netwerken op de openingsavond van Innova Flanders

Marketing & Sales

De allereerste Europese editie van de innovatieconferentie Innova vindt op 15 en 16 juni plaats in ICC Gent. Onder de slagzin ‘Make Innovation Real’ wil Innova Flanders ondernemers inspireren en buikbare tips meegeven om innovatie te stimuleren in hun bedrijf. Daarnaast bevordert het initiatief de uitbouw van een lokaal, nationaal en globaal ecosysteem. De openingsavond in de Gentse Bijloke biedt alvast heel wat kansen om te netwerken op hoog niveau. Bestel je tickets voordelig via KMOinsider!

Na het onthaal (vanaf 19u00) met een korte receptie zal organisator en managing director van Innova Flanders Don Keleman om 20u00 de aanwezigen (waaronder prins Laurent) verwelkomen en de gastprekers van de avond voorstellen. Maar nog voor zij het woord krijgen worden enkele vertegenwoordigers van de Dubai Police op het podium gevraagd. Zijn krijgen een award uitgereikt voor het behalen van de hoogste GIMI (Global Innovation Management Institute) Level 4 certificering.


Lokale en regionale beleidsvertegenwoordigers

De Gentse burgemeester Mathias De Clercq zal op de openingsavond van Innova Flanders een beperkte uiteenzetting geven over innovatie en technologie in Stad Gent. De Arteveldestad sprak recent namelijk de ambitie uit om uit te groeien tot technologie & innovatiehoofdstad van Europa. Ze focust op de economie van de toekomst vanuit 4 domeinen, waarin de stad al een sterke positie bekleedt: biotech, cleantech, healthtech en digitale technologie.

Dan is het de beurt aan de Vlaamse minister-president en minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, ICT en Facilitair Management Jan Jambon. Hij zal het thema van de innovatie schetsen in de context van Vlaamse projecten.

David Howard over de renovatie van Bijloke-site

David Howard werkte mee aan de renovatie van de Bourlaschouwburg in Antwerpen, de Gentse Opera en ook Muziekcentrum de Bijloke. De verbouwing van dit oude gebouw vergde tal van innovatieve technieken, die de architect graag bondig toelicht.

Concert met filmmuziek

Het orkest Lumen Symphonicum zorgt o.l.v. David De Geest voor de culturele noot met een uitvoering van heel diverse filmmuziek, van Star Wars tot Gladiator, van James Bond tot Harry Potter.

De openingsavond van Innova Flanders wordt afgerond met een receptie met warme versnaperingen. Vertegenwoordigers van organisaties als Agoria, Etion en verschillende stadsdiensten, maar ook beleidsmensen, internationale gasten, executives zullen erbij zijn. Kortom, een uitgelezen moment om te netwerken.

Bestel je tickets via KMOinsider

De toegang tot de openingsavond van Innova Flanders is voorbehouden aan genodigden, maar lezers van KMOinsider die tegen voorkeurtarief (geef kortingscode INKMO222 in en betaal slechts 390 euro voor 2 dagen i.p.v. 950 euro) een ticket voor beide conferentiedagen kopen, zijn eveneens van harte welkom.

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials