De E-Mobility calculator van Cebeo: altijd de juiste laadpaal

Cebeo wil een partner zijn voor bedrijven doorheen de energietransitie. E-mobility is daarin van groot belang. Om jou wegwijs te maken doorheen het grote aanbod aan laadpalen, ontwikkelde het bedrijf een nieuwe tool. Met de E-Mobility calculator van Cebeo vind je snel het beste laadsysteem voor al jouw residentiële projecten uit meer dan 200 laadpalen.

De E-Mobility calculator van Cebeo: doelgericht de juiste laadpaal vinden

De E-Mobility calculator van Cebeo zoekt voor jou de passende laadpalen voor elk specifiek project. Dat doet de tool op basis van 15 welgekozen criteria: de basiseigenschappen van de laadpaal zoals enkel of dubbel, met of zonder kabel, de kenmerken van de elektrische installatie van de gebruiker, de manier waarop de laadsessies moeten starten en de gewenste opties voor energiemanagement, zoals load balancing of koppeling met de digitale meter. Je voert deze criteria in de E-Mobility calculator in en de tool zoekt voor jouw de geschikte laadpaal.

In een handomdraai

De nieuwe tool geeft je niet alleen snel de juiste informatie. De E-mobility calculator van Cebeo is bovendien ook erg gemakkelijk te gebruiken. Eerst geef je al de vereiste criteria op één scherm in. Vervolgens verschijnt er onderaan je scherm een overzichtelijke lijst met alle geschikte oplossingen en hun kenmerken. Zo kan je ze ook gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wil je een of meerdere criteria aanpassen of het resultaat verfijnen? Dat kan ook op hetzelfde scherm. Je resultatenlijst is met één simpele klik meteen aangepast.

Up-to-date resultaten met de E-mobility calculator van Cebeo

De E-mobility calculator selecteert voor jou de juiste laadpaal uit het volledige aanbod van Cebeo. Dat omvat ondertussen meer dan 200 laadpalen van 10 verschillende fabrikanten. De gegevens van deze laadpalen worden maandelijks geüpdatet zodat de tool jou altijd alle beschikbare modellen voorstelt. Bij elk van de laadpalen in de resultatenlijst kan je doorklikken naar de productinformatie op de Cebeo website of e-shop.

Een handig rapport voor elk project

Heb je jouw laadpaal gevonden? Klik op de button ‘Rapport’ en je krijgt een overzicht van de ingegeven criteria en alle productkenmerken in een downloadbare pdf die je kan voorleggen aan je klant. Handig toch!

Op zoek naar de juiste laadpaal? Of heb je vragen bij de E-mobility calculator? Stel ze meteen via onderstaand formulier.

Lees ook:

Nieuw gereedschap voor de installateur: lancering van het merk Tradeforce

Nieuw distributiecentrum van Cebeo is ‘BREEAM’ excellent

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cebeo

Meer weten?

Cebeo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cebeo

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials