Jaguar Land Rover: plug-in hybride SUV’s voor elke kmo

De Britse autobouwers Jaguar en Land Rover bieden een ruim arsenaal aan wagens en aandrijfmogelijkheden aan waarin iedereen zijn gading vindt. De plug-in hybride wagens (PHEV) combineren de voordelen van elektrisch rijden met die van verbrandingsmotoren. Maar welke PHEV is jou op het lijf geschreven?

Een breed aanbod aan plug-in hybride wagens

Bij Land Rover is PHEV beschikbaar op zowat het volledige gamma, gaande van de Discovery Sport en de Defender tot de Evoque, Velar, Range Rover Sport en Range Rover. Bij Jaguar vind je met de F-Pace en de E-Pace een luxe performance-SUV én een compacte SUV. We stellen je de E-Pace, Evoque S en Velar hieronder in detail voor.

Jaguar E-PACE: compacte plug-hybride SUV

De E-PACE is de eerste compacte plug-in hybride SUV van Jaguar. De wagen combineert het gebruiksgemak van een SUV met een op een sportwagen geïnspireerd ontwerp. De E-PACE herken je aan een fraai en sportief design langs de buitenkant en een geavanceerde hybride technologie binnenin.

Dit resulteert in een dynamisch rijgedrag, een optimale wendbaarheid, haarfijne reacties en gebalanceerd bochtenwerk. De E-PACE is in België verkrijgbaar met PHEV-aandrijving in de R-Dynamic versies.

We lijsten voor jou de belangrijkste cijfers op:

 1. Laadtijd 0-80%: 30 minuten
 2. Brandstofverbruik: vanaf 2l/100km
 3. CO2-uitstoot: vanaf 44 g/km (WLTP waarde)
 4. EC-actieradius: tot 55km
De Range Rover Evoque S


Maak een statement met de Range Rover Evoque S

Met de Range Rover Evoque maak je een statement! Dat is zeker zo wanneer je kiest voor een plug-in hybride exemplaar.

Een minimalistische en verfijnde vormgeving in combinatie met vernieuwende aandrijftechnologieën zorgen voor een mooie balans tussen luxe en uitmuntende prestaties.

Meer weten? We zetten het belangrijkste even op een rijtje:

 1. Laadtijd 0-80%: 30 minuten
 2. Brandstofverbruik: vanaf 2l/100km
 3. CO2-uitstoot: vanaf 44 g/km (WLTP waarde)
 4. EC-actieradius: tot 55km
De Range Rover Velar S


Range Rover Velar: luxe plug-in hybride SUV

Als je kiest voor de Range Rover Velar in plug-in hybride uitvoering, kies je voor het nieuwste op vlak van design, innovatie en technologie. Een formeel en gebalanceerd exterieur gaat perfect samen met een elegante binnenkant waarin Range Rover gebruik maakt van de nieuwste interieurtechnologie. Je kan kiezen tussen de Velar-, R-Dynamic- en Limited Edition-modellen en een brede reeks uitvoeringen.

Hieronder geven we je de 4 belangrijkste eigenschappen mee:

 1. Laadtijd 0-80%: 30 minuten
 2. Brandstofverbruik: 2.2l/100km
 3. CO2-uitstoot: vanaf 49 g/km (WLTP waarde)
 4. EC-actieradius: 53km

Jouw plug-in hybride opladen

Je kan je PHEV opladen waar je wil; thuis, publiek of op het werk.

Thuis doe je dat door een oplaadkabel aan te sluiten op een regulier huishoudelijk stopcontact. Onderweg of op het werk kan je je wagen opladen met een snellaadkabel die je aansluit op een publieke laadpaal of een laadpunt dat je deelt met je medewerkers.

Rijden met een plug-in hybride: de voordelen

De voordelen van plug-in hybride rijden zijn groot. Uiteraard rijd je groener dan met een benzine- of dieselwagen. Een keuze voor een PHEV is dan ook een duurzame keuze. De combinatie van een verbrandings- met een elektrische motor zorgt dan weer voor een groter bereik, een lager verbruik en lagere kosten aan de pomp.

Bovendien zorgt de gunstige CO2-uitstoot ervoor dat een plug-in hybride vandaag en in de toekomst fiscaal veel interessanter is dan benzine- en dieselwagens.

Bestel je plug-in hybride vandaag

Het wereldwijde chiptekort waar met name de auto-industrie mee worstelt zorgt voor woelige tijden en vertragingen op de leveringen. Wacht dus niet tot het einde van je financiering of renting om advies te vragen. Vandaag is het juiste moment om jouw plug-in hybride Jaguar of Land Rover te bestellen.

Ben jij helemaal klaar voor een hybride toekomst? Ga eens langs bij Jaguar Land Rover Metropool Noord en Zuid of neem contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

Op zoek naar een duurzame wagen? Milieuvriendelijkheid ingebakken in DNA Jaguar Land Rover

8 antwoorden op jouw vragen over elektrisch rijden

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Jaguar Land Rover Metropool

Meer weten?

Jaguar Land Rover

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Jaguar Land Rover Metropool Noord
 • Jaguar Land Rover Metropool Zuid

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials