leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg
Business trip naar Bordeaux

Op zakenreis in Bordeaux? Maak even tijd voor cultuur en gastronomie

Zakenreizen

Tijdens je zakenreis ben je vooral gefocust op je werk. Toch kan het ook een uitgelezen moment zijn om een nieuwe stad te ontdekken en even te herbronnen met cultuur en gastronomie. Reizen met de trein biedt je de mogelijkheid om je snel en gemakkelijk onder te dompelen in een bruisende stad. En dat is zeker zo wanneer je naar Bordeaux reist.    

Met de trein tot in de binnenstad

Voor je businesstrip naar Bordeaux is de trein een slimme keuze. Je reist in alle comfort, bereidt onderweg rustig je afspraken en presentaties voor en blijft voortdurend bereikbaar voor je medewerkers. Bovendien reis al van Brussel naar de wijnhoofdstad in 4 uur en kom je meteen aan in de bruisende binnenstad. Je verliest dus geen tijd door lange rijen aan drukke check-ins en extra vervoer van de luchthaven naar het stadscentrum.

Centraal logeren, extra genieten

Je kiest dan ook best voor een centraal gelegen hotel. Zo vind je de meeste bezienswaardigheden en de lekkerste restaurants op wandelafstand. Je kan dan zonder problemen tussen twee afspraken door of aan het einde van je lange werkdag genieten van alles wat deze mooie, Franse stad te bieden heeft.

Business & pleasure

En Bordeaux heeft zeer veel te bieden. Maak een korte wandeling door Le Vieux Bordeaux. Ontdek de wijk Saint-Pierre in de oude binnenstad of de vergaap je aan de imposante collectie moderne kunst in het CAPC museum. Laat je verwennen na een dag hard werken één van de talloze restaurants. Ga op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner of kinderen in de levendige winkelstraten en rust na het shoppen even uit met een glas wijn in de wijk Chartrons.

Bordeaux biedt de perfecte combinatie tussen business & pleasure. En met de trein komt dit ook voor jou binnen handbereik.

Hebt u een business trip naar Bordeaux in het vooruitzicht? Koop dan je tickets bij NMBS Internationaal. Registreer je op de nieuwe, state-of-the-art boekingsapplicatie en geniet van talloze voordelen voor bedrijven en professionals.

Lees ook

Uniglobe-300x250.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials