LINDNER_Leaderboard.gif

De Keyser Construct: industriële nieuwbouw- en renovatieprojecten op maat

Facility

Jef De Keyser startte in 1997 met dak- en gevelbekleding van industriële gebouwen. Samen met zijn zoon Brent en hun 14 medewerkers is De Keyser Construct vandaag uitgegroeid tot aannemer van totaalprojecten in de industriële nieuwbouw en renovatie. Al het plooiwerk van metalen gevelbekleding gebeurt in het eigen atelier.

Meer dan industriële renovatie en nieuwbouw

Brent De Keyser: “We verzorgen je industrieel totaalproject in zowel renovatie als nieuwbouw, en we bouwen voor jou ook loodsen, evenementenhallen, kantoren, winkels,… Momenteel trekken we een industrieel gebouw op, met aanpalend een woning. We verzorgen het totale project, van de funderingswerken over de structurele werken tot en met de volledige afwerking.”

Industriële projecten met oog voor duurzaamheid

De Keyser Construct heeft veel aandacht voor kwaliteitsvolle, duurzame en hoogwaardige producten en materialen.

“We zorgen voor de juiste look van je project, met oog voor zuivere afwerking. In industriebouw zie je veel metalen en betonnen sandwichpanelen,…. Maar voor de bekleding van de gevels van appartementen en kantoren zien we tegenwoordig een duidelijke trend waarbij de gewone beplating steeds meer plaats maakt voor houten gevelbekleding en Trespa panelen. Deze gevelbekleding oogt niet alleen mooi, de materialen hebben ook een langere levensduur.”

Plooien van staalplaten in eigen atelier

De stalen platen worden door De Keyser Construct geplooid in het eigen atelier. Dat garandeert een snelle plaatsing.

“Dat we snel en vakkundig kunnen plaatsen, wordt mee mogelijk gemaakt door ons eigen uitgebreid machinepark met verreikers, kranen, hoogtewerkers en vrachtwagens. én uiteraard door onze medewerkers. We hebben een ploeg gepassioneerde werknemers met diverse specialiteiten: metsers, schrijnwerkers, medewerkers voor het plaatsen van de staalstructuren, voor de gevelbekleding,…”

De Keyser Construct: ook voor asbestverwijdering

De Keyser Construct is ook gecertificeerd voor de verwijdering van vastgebonden asbest. Het bedrijf is actief over heel Vlaanderen en ook in Nederland. De industrieel aannemer is ook vaak aan het werk in het Antwerpse havengebied.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials