LINDNER_Leaderboard.gif

Jouw partner voor retailvastgoed: DG Retail en 78 Industries worden DG Real Estate

Ben je een retailer en op zoek naar een nieuw winkelpand? Of barst jouw onderneming uit zijn voegen en heb je nood aan een magazijnruimte of een opslagplaats? Dan zit je goed bij DG Real Estate. Deze specialist in industrieel en retailvastgoed bundelt de jarenlange expertise van DG Retail en 78 Industries voor een nog betere dienstverlening voor ondernemers en kmo’s.

Specialist in industrieel en retailvastgoed

Sinds de oprichting ontwikkelde DG Retail zich tot een toonaangevende speler in winkelvastgoed. In deze niche groeide het bedrijf de laatste jaren uit tot de grootste onafhankelijke speler in Vlaanderen. Om de dienstverlening te optimaliseren zullen DG Retail en zusterbedrijf 78 Industries in de toekomst opereren onder de naam DG Real Estate. Zaakvoerder Werner De Geyter licht toe:

“De naamsverandering kadert in een ruimer project waarbij we onze positie in het retailvastgoed willen bestendigen en deze in het industrieel segment versterken. We willen onze naamsbekendheid en reikwijdte vergroten en dat kan natuurlijk best onder 1 naam. DG Real Estate verzamelt alle panden in verschillende afdelingen onder 1 sterk merk.”

Sterk netwerk en persoonlijke service

Volgens Werner De Geyter zal DG Real Estate voortbouwen op de succesformule van zijn voorgangers.

“Onze kracht zit ons uitgebreid en sterk netwerk, onze laagdrempeligheid en in de persoonlijke service die we aan al onze klanten bieden. We zijn een multidisciplinair team van erkende makelaars. We combineren dus verschillende inzichten. Ieder van ons heeft zijn eigen expertise en treedt ook op als dossierbeheerder van begin tot einde voor klanten in zijn expertiseveld. Zo kunnen we flexibel inspelen op de noden van ons cliënteel. Deze persoonlijke aanpak willen we behouden, ook wanneer we verder groeien.”

DG Real Estate is klaar voor de toekomst

Met het nieuwe DG Real Estate is het team klaar voor een toekomst waarin de makelaar in retailvastgoed onmisbaar blijft ten midden van digitale ontwikkelingen.

“Bij DG Real Estate zien we de makelaardij in de eerste plaats als een people business. Digitale ontwikkelingen zorgen er wel voor dat we alles sneller kunnen afhandelen en dat klanten zelf op onderzoek gaan en dus beter geïnformeerd zijn.

Door onze brede expertise, ons netwerk en onze ervaring kunnen wij ook in deze context het verschil blijven maken. We zijn altijd met mensen bezig. Die mensen hebben soms tegenstrijdige belangen. De makelaar is dan de noodzakelijke lijm tussen de verschillende partijen.”

Ben jij op zoek naar een nieuw pand voor jouw bedrijf? Of wil je investeren in retailvastgoed? Contacteer de specialisten van DG Real Estate dan via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DG Real Estate

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials