Homepost huurservice: huisinrichting op huurbasis voor expats

Carol Tsang arriveerde als expat met haar gezin in december 2020 in Brussel. De timing was niet echt gelukkig: de eindejaarsperiode en de COVID-restricties resulteerden in een hectische huizenjacht. Toen die moeilijke missie voltooid was, leek een inrichting voor de jaarwissel mission impossible. Door de snelle en soepele service van Homepost werd ‘het onmogelijke’ toch waar. Carol getuigt dan ook vol enthousiasme over haar uitstekende ervaring met de Homepost huurservice.

Klantgerichte communicatie én een snelle oplossing in een moeilijke situatie

“Ondanks vier voorgaande jaren als expat, voelde ik me toch echt een groentje in Brussel. Alles was nieuw en door COVID was het moeilijk om contacten te leggen. De zoektocht naar een geschikt huis voor vier bleek geen sinecure. In de week voor Kerstmis vonden we een mooi maar ongemeubeld onderkomen. Onze eerdere ervaring leerde ons dat we toch een drietal weken moesten rekenen voor de installatie van een inboedel.
We hadden er ons dan ook al bij neergelegd dat we de jaarovergang in een hotelkamer zouden vieren.

Tot we Homepost contacteerden. Steven Claes reageerde snel en vriendelijk. Ook al was het erg kort dag, hij ging meteen voor ons aan de slag. Klantvriendelijke communicatie is een van de troeven van Homepost. Het onderlinge overleg is telkens bijzonder hartelijk en professioneel. Ook op onze tsunami aan mails kwam steeds een snel en behulpzaam antwoord, zelfs in het weekend.”

Homepost huurservice: een polyvalente partner in raad en daad

“De Homepostcataloog biedt een groot en gevarieerd gamma artikelen. In het attractieve aanbod vonden we nagenoeg alles qua meubilair en inboedel. Steven stond ons bij met raad en daad én liet ruimte voor inrichting op maat. Zo was het geen probleem om een aantal zaken buiten het standaard aanbod te kiezen. Dankzij die individuele inrichtingsaccenten voelt dit huis nu écht als onze thuis. De flexibiliteit van Homepost is een absolute meerwaarde.”

Snelle én superieure service

“Met een superieure service pakt Homepost de concurrentie echt in snelheid. Dat mag je zelfs letterlijk nemen. Op 30 december kwam Steven alles persoonlijk plaatsen en een dag later vierden we oudjaar in ons eigen huis. Ook na die vliegende start bleek Homepost een bijzonder betrouwbare bondgenoot. Op onze veelvuldige verzoeken om zaken aan te passen volgden steeds snelle reactie én actie. Homepost leverde een belangrijke bijdrage aan een aangename aftrap van ons verblijf op Belgische bodem. Dankzij de hulp van Steven werd een geplaagde start snel een geslaagde start. Wij zijn tevreden over de hele lijn en durven Homepost absoluut aanraden aan andere expats.”

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Homepost

Meer weten?

homepost logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Homepost

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials