Kärcher vloerreiniging, oplossingen geënt op jouw kmo en sector

Facility

Niemand zal tegenspreken dat een veilige en propere werk- of winkelomgeving belangrijk is. Ook de milieuaspecten moet je vandaag in rekening brengen. Elke kmo en elke sector heeft bovendien specifieke wensen en behoeften. Kärcher stemt zijn totaaloplossingen voor vloerreiniging daarom naadloos af op de uiteenlopende vereisten van de markt.


De uitdagingen van professionele schoonmaakbedrijven kunnen sterk verschillen van die van logistieke bedrijven. Het reinigen van een industriële vloer heeft op zijn beurt weinig te maken met het voorzien van een kraaknette winkelvloer. Kärcher heeft dit perfect begrepen en ontwikkelt innovatieve oplossingen op maat van elke werkomgeving. Via de campagne ‘Bring the wow to your floor’ deelt het merk zijn aanzienlijke knowhow in vloerreiniging.

De uitdagingen van schoonmaakbedrijven


De eisen waaraan je als dienstverlener in reiniging moet voldoen, zijn vandaag niet min. Het opdrachtenpakket wordt steeds breder, terwijl er regelmatig nieuwe reinigingstechnieken en -producten hun opwachting maken. Ondertussen nemen de (loon)kosten toe en zet de concurrentie de prijzen onder druk. Een perfecte schoonmaak is voor de klant een evidentie, dus moet je het verschil maken door het opbouwen van vertrouwensrelaties op de lange termijn. Efficiëntie en duurzaamheid vormen daarbij cruciale succesfactoren. En dan zit je goed bij Kärcher, de wereldmarktleider op het gebied van reinigingsoplossingen.

De uitdagingen van logistieke bedrijven

Timing en veiligheid zijn essentiële aspecten als het op het om het reinigen van magazijnoppervlakken, voertuigen en kantoren gaat. Tijdens de werkuren rijden heftrucks en andere magazijntoestellen rond en lopen mensen af en aan. De vloeren moeten dus op andere momenten schoongemaakt worden, om de logistieke processen niet te verstoren. Zo snel en efficiënt mogelijk. Kärcher staat voor je klaar, met krachtige reinigingssystemen, onderbouwd advies en een voortreffelijke service.

De uitdagingen van industriële omgevingen

De Kärcher BD 70/75 W Classic Bp


Bij industriële toepassingen moeten alle onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. Dat is eveneens het geval voor reinigingsprocessen, waarbij alle oplossingen naadloos op elkaar moeten aansluiten. Enkel wanneer een industriële werkvloer er proper en vrij van rondslingerend vuil bijligt, kan er efficiënt en productief gewerkt worden. Daarvoor kan je rekenen op de effectieve, veilige en performante reinigingsoplossingen van Kärcher.

De uitdagingen van de retail


Handelszaken of supermarkten die niet kraaknet ogen, boezemen potentiële klanten geen vertrouwen in. Anderzijds spelen zichtbare hygiëne en netheid een belangrijke rol bij de bewuste en onbewuste aankoopbeslissingen van klanten. Kärcher heeft voor elke toepassing en vloerbedekking de optimale reinigingsoplossing in huis. Een economisch doordachte combinatie van de juiste machines, toebehoren en reinigingsmiddelen.

Kärcher heeft de expertise en knowhow in huis om elke kmo in elke sector de optimale vloerreinigingsoplossing aan te reiken. Wil je graag professioneel advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials