Kinnarps: ergonomische eyecatchers van Zweedse makelij

Facility

KMOdynamoo blaast trots twintig kaarsjes uit. Het Zweedse Kinnarps heeft bijna het viervoud aan jaren op de teller staan. In die tachtig jaar verwierf de firma naam en faam als producent van kantoormeubilair dat ergonomie koppelt aan elegante esthetiek en duurzame dynamiek. Belux Country Manager Isabelle d’Haene vertelt vol vuur over kwalitatief kantoormeubilair van Scandinavische signatuur.

Een veelzijdige rechterhand van de professionele klant

“Kinnarps richt zich uitsluitend op een professioneel publiek. Die doelgroep werd de laatste jaren wel gediversifieerd. Naast de klassieke kantooromgeving, zijn opleiding en zorg twee jonge maar springlevende pijlers. Een handvol speerpunten vormt de rode draad doorheen het grote en gevarieerde gamma. Elk product zet in op ergonomie, kwaliteit en functionaliteit, maar er is ook steevast ‘oog’ voor schoonheid en duurzaamheid.

Alle meubels worden op een verantwoorde, duurzame manier ontworpen en geproduceerd in Zweden en verdeeld vanuit lokale verkooppunten. Kinnarps Belux heeft zijn thuisbasis in Wemmel, waar naast een spectaculaire showroom ook het centrale magazijn en alle kantoren huizen. Ons attractieve aanbod is een belangrijke troef, maar daarnaast is een polyvalente professionele ploeg een enorme meerwaarde voor zakelijke klanten.”

Een prachtig portfolio én inpandige expertise: meer dan één reden om voor Kinnarps te kiezen

“Kinnarps profileert zich veel meer als preferentiële partner dan als ‘leverancier’. We willen met de klant meedenken én meewerken aan flexibele, futureproof facility. In Wemmel verenigen we een enorme expertise onder één dak. Onze verkoopsmensen gaan de baan op met esthetische én technische kennis van zaken en zorgen voor onmisbare ondersteuning om de juiste keuzes te maken. Zij zijn op de hoogte van elk aspect én zijn het vaste aanspreekpunt gedurende het hele traject. Achter de schermen kunnen ze terugvallen op de solide structuur die we op de Wemmelse werkvloer hebben uitgebouwd. Er is intensieve interactie tussen alle schakels in de ijzersterke Kinnarpsketen. Dankzij een groot gamma en veelzijdige vaardigheden is Kinnarps een echte onestopshop voor veeleisende professionele klanten. Op vraag van de klant kunnen we zijn noden analyseren, zijn wensen kanaliseren én de uitvoering ook feilloos realiseren.”

Compromisloze kwaliteit en mee met de tijd: bij Kinnarps ‘zit je goed’

“Veel meubelontwerpers slagen er niet in om esthetiek en ergonomie te verenigen. Te vaak oogt iets fantastisch én zit het slecht of omgekeerd. Bij Kinnarps willen we geen compromissen maken: goed zitten en mooi zitten zijn écht huwbare partners. Onze meubels verenigen trendy toetsen met een tijdloos design. Duurzaam dekt als vlag dus verschillende ladingen. We kiezen bewust voor duurzame materialen en voor ontwerpen die lang fris en functioneel blijven. Duurzaam is overigens geen synoniem voor té duur. Ook voor kmo’s kunnen we specifieke wensen vertalen naar concrete keuzes die ze perfect kunnen betalen.

Meedenken met onze klanten is overigens één van onze absolute sterktes. Al jaar en dag bieden we aantrekkelijke alternatieven voor kille en kale kantooromgevingen. Goed werken en goed voelen gaan hand in hand, tot tevredenheid van menig klant. Die tevreden klanten zijn overigens dé beste reclame: veel van hen ontvangen potentiële prospects maar wat graag op hun werkvloer waarop ze apetrots zijn. Uiteraard schrijven we verder aan een wendbaar verhaal in het ‘nieuwe normaal’. De werkplek zelf mag dan veranderd zijn, de visie op die werkplek blijft bij Kinnarps intact. Bij Kinnarps zijn we ervan overtuigd dat een optimale omgeving om te werken een essentieel element is in een bevlogen beleid. Of het nu is om de medewerkers te plezieren of in de war for talent te zegevieren: met een knap en comfortabel Kinnarpskantoor heb je meer dan een streepje voor!”.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials