Onderhoud vliegtuigen en gebouwen

Flying Group rekent op Cityservice voor schoonmaak gebouwen én vliegtuigen

Sinds 1995 is Flying Group de referentie op het vlak van de zakelijke en private luchtvaart. Van vliegen met een privéjet, tot het afhandelen van de bagage, de ontvangst en begeleiding van passagiers, catering of zelfs het onderhoud van je vliegtuig: Flying Group heeft een compleet dienstenaanbod voor iedereen die in alle comfort wil reizen. Voor de schoonmaak van zijn gebouwen en toestellen doet Flying Group al enkele jaren beroep op de poetsmedewerkers van Cityservice. En die samenwerking is een succes!

Privéjets en zakelijke vluchten

Flying Group is actief op heel wat locaties in Europa, waaronder op de luchthaven van Antwerpen. Het bedrijf stelt jets ter beschikking voor privéreizen of zakelijke trips, inclusief volledige dienstverlening. Flying Group heeft eveneens oplossingen om te investeren in je eigen vliegtuig, ook via mede-eigendom. Daarnaast kan het bedrijf zorgen voor het volledige onderhoud van je toestel dankzij haar gekwalificeerde specialisten.

Carl Despiegeleire is al 20 jaar actief bij Flying Group. Hij is verantwoordelijk voor de afhandeling van de vluchten die in Antwerpen binnenkomen. “De service is erop gericht de wensen van de klant te vervullen. We zorgen voor catering, begeleiden passagiers, laden en lossen hun bagage, zoeken een hotel of boeken een taxi … Intussen staat het technisch departement in voor het volledige onderhoud van de zakenjets.”

Partner voor schoonmaak van gebouwen en vliegtuigen

“Voor de schoonmaak van onze gebouwen en de vliegtuigen waren we omstreeks 2015 op zoek naar een nieuwe partner,” legt Carl uit. “We hebben toen Cityservice uitgenodigd. Samen bespraken we onze wensen, en in samenspraak met ons heeft Cityservice een mooi werkprogramma uitgeschreven.” Dat programma overtuigde Flying Group, want ze zijn snel in zee gegaan. “We zijn zeer tevreden over de samenwerking,” vertelt Carl.

Dagelijks komen er poetsmedewerkers langs. “Ze hebben programma’s die ze dagelijks en wekelijks uitvoeren. Zo reinigen ze dagelijks toiletten, drukbezette burelen en doorloopgangen. Op die manier hebben ze een mooi programma dat ze kunnen opvolgen.”

Daarnaast zijn er gespecialiseerde schoonmakers die zowel de binnenkant als de buitenkant van de vliegtuigen poetsen. “Ze hebben daarvoor specifieke opleidingen gevolgd, want een vliegtuig bestaat uit materialen die je niet met eender welk product mag behandelen.”

“Ook voor glasreiniging zorgt Cityservice. Een gedeelte gebeurt op maandelijkse basis. Andere ramen worden elk half jaar schoongemaakt. Tot slot leveren ze ook alles voor het toilet, van producten tot handdoekdispensers.”

Nauwkeurige opvolging en poetsen met de glimlach

Carl is bijzonder tevreden over zowel de geleverde poetsdiensten als de nauwkeurige opvolging. “Als we opmerkingen of suggesties hebben, blijven die niet liggen. De supervisor volgt ze meteen op en onderneemt actie. Dat is een pluspunt.” Daarnaast merkt Carl ook dat het personeel van Cityservice zijn werk letterlijk met de glimlach doet: “Ik zie altijd lachende gezichten. De poetshulpen zijn heel vriendelijk, ze hebben een goede band met het personeel en ze worden goed aanvaard door iedereen.”

Carl ziet de samenwerking tussen Flying Group en Cityservice zeker verdergaan. Flying Group werkt aan een nieuw gebouw op de luchthaven van Deurne en het contract voor de verdere samenwerking is al getekend!

Wil je ook in jouw gebouw genieten van schone faciliteiten dankzij een schoonmaakbedrijf dat volop inzet op het welzijn en de ontwikkeling van zijn werknemers? Schakel dan Cityservice in voor een poetsplan op jouw maat!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cityservice

Meer weten?

Cityservice

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cityservice

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials