Uniek mondstuk voor hogedrukreinigers: sneller resultaat met een lager verbruik aan energie en water

Facility

De nieuwe eco!Booster spuitlans van Kärcher verhoogt de oppervlakteprestaties met 50%

Hogedrukreiniging is al een zeer effectieve reinigingsmethode, maar de nieuwe eco!Booster spuitlans van Kärcher tilt deze taak naar een heel nieuw niveau: vergeleken met een standaard vlakstraalsproeier wordt de oppervlakteprestatie - en daarmee de efficiëntie van het water- en energieverbruik - met 50 procent verhoogd. Dit bespaart niet alleen hulpbronnen, maar verkort ook de werktijd aanzienlijk. Dankzij de EASY!Lock schroefdraad is het eco!Booster opzetstuk compatibel met een groot aantal Kärcher hogedrukreinigers.


Met het nieuwe accessoire kan licht tot middelzwaar vuil betrouwbaar en snel worden verwijderd. In tegenstelling tot een rotormondstuk, dat geschikt is voor het losmaken van hardnekkig, hardnekkig vuil, maakt de eco!Booster met zijn brede waterstraal een grondige en zachte vuilverwijdering mogelijk, zelfs van gevoelige oppervlakken. Hierdoor is deze spuitlans ideaal inzetbaar voor het reinigen van gevels, muren, paden en voertuigen. De verhoogde effectiviteit wordt mogelijk gemaakt doordat de hogedrukwaterstraal door een luchtmantel wordt geleid. Dit zorgt ervoor dat een gelijkmatig krachtige, bredere straal het oppervlak bereikt, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt.


Goed uitgerust voor veelzijdig gebruik in gemeenten, handel, transport of bouw: de eco!Booster is vanaf juni verkrijgbaar in zeven verschillende maten en kan dankzij de EASY!Lock-schroefdraad snel op de straalbuis worden bevestigd en er weer worden afgehaald. De gebruiksvriendelijke spuitlans kan worden gebruikt met Kärcher koud- en warmwaterhogedrukreinigers bij temperaturen tot 85 °C en drukken tot 300 bar.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials