banner lindner wtc hotel antwerp 980x120.jpg

Group-f neemt schoonmaakbedrijven 2A Cleaning en ’T Blinkt over

Onderhoud & Schoonmaak

Group-f neemt 2 Antwerpse schoonmaakbedrijven met dienstencheques, 2A Cleaning en ’T Blinkt, over. Het bedrijf met hoofdzetel in Kontich en met Frank Hechtermans en Walter Schellekens aan het roer, blijft inzetten op groei door acquisitie.

2A Cleaning

Met de overname van 2A Cleaning in Kapellen versterkt Group-f zijn aanwezigheid in die regio. Alle personeelsleden (ongeveer 26) maken mee de overstap. Het Kapelse bedrijf gaat volledig op in het filiaal van Group-f aan de Kapelsesteenweg in Ekeren. De focus ligt daar op poets- en huishoudhulp met dienstencheques voor particulieren.

’t Blinkt

Group-f rondde heel recent ook de overname van ’T Blinkt in Wilrijk af. Alle personeelsleden (circa 24) komen mee over. Naast het aanbod van schoonmaakhulp met dienstencheques was hier ook een strijkatelier. Om die service te behouden, opent Group-f een nieuw filiaal aan de Kruishofstraat 140c in Wilrijk, op nauwelijks 100 m van waar ’T Blinkt gevestigd was.

“Ik heb het niet exact bijgehouden, maar ik denk dat we nu ongeveer tussen de 15 en 20 overnames zitten. Voor de kleine dienstenchequebedrijven zijn de administratieve last en de financiële druk op termijn niet vol te houden. Om in die sector te overleven, moeten er bepaalde volumes gedraaid worden. En daar knelt meestal het schoentje voor de kleinere bedrijven met dienstencheques”, legt ceo Frank Hechtermans uit.

Group-f bundelt meerdere activiteiten

Group-f Holding telt 1.550 personeelsleden. Naast poets- en strijkhulp met dienstencheques voor particulieren biedt Group-f ook schoonmaak en facility services in bedrijven.

Banner Care voorlopig.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven