Schoonloopmatten huren? CWS biedt meer dan enkel een verhuurservice

Wil je graag schoonloopmatten huren voor je bedrijf, dan kun je terecht bij de specialist in sanitaire hygiëne en vloerverzorging CWS. Een schoonloopmat (of deurmat zoals we dit in de volksmond noemen) is de ideale manier om je werkvloer schoon te houden. Maar uiteraard blijven die matten niet voor eeuwig proper. Daarom biedt CWS een uitzonderlijke totaaloplossing. We spraken met Rik Hemelaer, Managing Director bij CWS.

Schoonloopmatten as a service

CWS streeft ernaar bedrijven te helpen bij het voorzien van een propere werkvloer. En hoe houd je de vloer in je bedrijf proper? Door aan elke in- en uitgangszone een schoonloopmat te plaatsen. Maar helaas worden die matten na verloop van tijd vuil. Net daar heeft CWS de perfecte oplossing voor.

Rik Hemelaer: “Bij het huren van een zakelijke mat voor je bedrijf, sluit je een onderhoudscontract af met ons. Wij gaan dan na hoeveel medewerkers en bezoekers er dagelijks in je industrieel gebouw, school of kantoorruimte aanwezig zijn. Vervolgens leveren we vloermatten in standaardafmetingen in specifieke vormen en uitvoeringen, afhankelijk van wat jij precies nodig hebt.”

Altijd een schone vloer met propere schoonloopmatten

CWS berekent hoe vaak de matten in je bedrijf vervangen moeten worden, zodat er nooit een vuile deurmat aanwezig is. Daarna komt het bedrijf je gehuurde matten periodiek ophalen om ze grondig te reinigen en eventueel te repareren.

Rik Hemelaer: “We controleren daarbij ook de kwaliteit van elke mat en zorgen ondertussen voor vervanging. Zo blijft je werkvloer altijd mooi proper én veilig. Na het wassen van je matten brengen we ze terug tot bij jou en nemen we de vervangende matten opnieuw mee. Op die manier liggen er in je bedrijf steeds propere matten en blijft je werkvloer altijd schoon, terwijl je zelf nooit naar je matten moet omkijken.

Elke CWS deurmat in je bedrijf is een duurzame mat

Als bedrijfsleider hecht je vandaag de dag waarschijnlijk niet alleen belang aan een nette werkvloer, maar ook aan een duurzame werkomgeving. Ook daar heeft CWS aandacht voor.

“Duurzaamheid zit in het DNA van CWS”, klinkt het bij Managing Director Rik Hemelaer. “Onze schoonloopmatten worden gebruikt tot aan het einde van hun levensduur. Als die uiteindelijk aan vervanging toe zijn, vervangen we ze door 100% gerecycleerde exemplaren uit hergebruikte petflessen.

Wil je duurzame schoonloopmatten huren? Tot 31 december 2022 huur je bij CWS de eerste 4 weken gratis bij het afsluiten van een onderhoudscontract van standaard 3 jaar. Voor meer informatie contacteer je CWS via onderstaand invulformulier.

Lees meer:

Handdoekautomaat als duurzame oplossing voor hygiëne op de werkvloer

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en CWS Hygiene

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • CWS Hygiene
  • Berchemstadionstraat 78
    2600 Berchem
  • 0800 97 180

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials