Vergaderen in stijl: welkom in het nieuwe Hotel Van der Valk Gent

Pal naast de indrukwekkende Ghelamco Arena rees recent een statige nieuwe vestiging van de gekende Van der Valk-hotelketen. Naast een schitterende locatie voor een citytrip in Gent biedt dit hotel een rijk aanbod voor bedrijven en ondernemers.

Sfeervol vergaderen

Los van het toeristische aspect heeft het hotel ook uitgebreid geïnvesteerd in meeting facilities. De volledige eerste verdieping van het hotel is gericht op events en vergaderen. Maar liefst 12 multifunctionele zalen staan klaar voor jouw toekomende meetings. Iedere ruimte is met smaak ingericht en ademt tijdloze klasse.

Het hotel beschikt over alle modaliteiten om aan ieders wens tegemoet te komen. Je boekt een vergaderzaal op maat van jouw bezoekersaantal voor 4 of 8 uur. In de knappe architectuur werd alles voorzien voor een geslaagde professionele samenkomst: een beamer met projectiescherm, comfortabel meubilair, flip-overs, en gratis WiFi.

(lees verder onder de foto)


De inrichting van de business-etage bestaat uit knap ingerichte vergaderzalen rondom een lichtrijke ruimte die de break-out heet. Deze gezellige openbare ontmoetingsplek biedt de gelegenheid voor een smakelijke lunch, een hapje en drankje of bijpraten met een koffietje. Bij mooi weer nuttig je deze trouwens op het zonovergoten terras.

Je bezoek zal beslist de vlotte bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid van deze locatie waarderen.

Samenkomen in een stijlvol kader

Rondom de break-out werden 12 verschillende meeting rooms ingericht, die elk de naam van een bijzondere locatie in de Gentse binnenstad meekregen. De opstelling van iedere zaal kan worden aangepast aan jouw noden of wensen. Zowel inrichtingen in U-vorm, boardroom, theater of opleiding, receptie als galadiner behoren tot de mogelijkheden van de moduleerbare ruimtes. Zo bieden ze plaats en gelegenheid voor iedere formule: een training, teambuilding, bedrijfsfeest of vergadering. Ook voor grote events en congressen biedt het Van der Valk hotel uitgebreide faciliteiten.


Vergaderen en events met een streling voor de tong

Laten we eerlijk zijn: een event, meeting of opleiding verloopt zoveel fijner als de genodigden vergast worden op een met zorg samengesteld buffet. Van der Valk staat al jaren bekend voor een uitmuntende culinaire service, met een rijkelijk aanbod aan ronduit heerlijke gerechtjes. Het aanbod is prachtig gepresenteerd, met liefde bereid en zodanig divers dat iedere deelnemer z’n gading vindt.

Al van bij je intrede in de verbluffend mooi ingerichte entreehal zullen zowel jijzelf als je bezoekers zich niet enkel de ogen uitkijken, maar ook welkom en stijlvol ontvangen voelen. Een prachtig kader om impact te maken, uit te pakken of meteen de sfeer on point te krijgen.

City Break Arrangement

Verken je het historische Gent graag uitgebreid in de privésfeer? Om even onbezorgd te genieten van een weekendje vakantie in eigen land, werd het City Break Arrangement in het leven geroepen. Toch zou het ons niet verbazen dat je ondanks je voorliefde voor deze bruisende stad uiteindelijk het hele weekend binnen het hotel vertoeft. Niet alleen omwille van de prachtige inrichting: ook de verfijnde keuken van het restaurant en de brasserie, de fitness en spa en de spectaculaire skybar bieden je ongebreideld vakantiegevoel.

Benieuwd naar deze unieke locatie voor je event of vergadering? Ontdek hier het veelzijdige gamma of vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials