LINDNER_Leaderboard.gif

Werken in een satellietkantoor: “Wij investeren vooral in het gebruiksgemak van onze klanten”

Facility

Thuis werken, in een coworking ruimte of in een satellietkantoor. Dankzij het internet en de cloud kan je vandaag zo goed als overal werken. De traditionele werkplek heeft plaatsgemaakt voor alternatieve werkplekken. Christa Jouck is algemeen directeur van Officenter, dat 9 locaties telt in België. Ze vertelt over de aanwezige print- en kopieerinfrastructuur. Bijna 1.000 bedrijven maken er gebruik van. (foto: Officenter)

Flexibele werkplekken en satellietkantoren zoals Officenter zijn al jaren een succes. Bedrijven, ondernemers en start-ups kunnen er werken en vergaderen in functie van de plaats, agenda en drukte op de weg. Ze beschikken er over alle nodige IT- en kantoorfaciliteiten, zoals koffiemachines, goed uitgeruste printers en kopieermachines, vergaderzalen en ontspanningsruimtes.

Officenter biedt een professionele business- en werkomgeving voor freelancers, kmo’s en grotere bedrijven. Je kan er vaste of flexibele werkplekken huren voor een korte of lange periode, of ‘ad hoc’ omdat je snel een kantoor- of vergaderruimte nodig hebt. Deze werkplekken zijn schaalbaar, dit wil zeggen dat het aantal werkplekken flexibel kan worden uitgebreid of verminderd.

IT- en kantoorfaciliteiten in een satellietkantoor

Christa Jouck : “Onze klanten hebben een veilig beheerde toegang tot alle print- en kopieerinfrastructuur. Al onze kantoren zijn bijvoorbeeld uitgerust met Xerox printers, multifunctionals en kopiers van XsolveIT. Officenter werkt met een all-in prijsformule met een prijs per werkplek waarbij alle faciliteiten, zoals ook het gebruik van de print- en kopieertoestellen in de prijs zijn inbegrepen. Naast het printen en het kopiëren, waarvoor een kleine bijdrage wordt aangerekend, kunnen onze klanten deze toestellen ook gebruiken voor scan- en e-mailopdrachten.”

Het printen en kopiëren van gevoelige documenten gebeurt er veilig. Pas na persoonlijke aanmelding van de gebruiker worden de printopdrachten vrijgegeven. Dit is cruciaal voor bedrijven en organisaties met veel privacygevoelige en vertrouwelijke informatie.

Tevreden klanten

“Het gebruiksgemak van mijn klanten staat centraal,” aldus Christa Jouck. “Officenter is een ISO-gecertificeerd bedrijf dat een hoge klanttevredenheid haalt. Wij investeren veel in het gebruiksgemak van onze klanten, zodat ze bij Officenter altijd op en top kunnen werken, bellen, vergaderen, printen, enzovoort. Dat onze klanten onze dienstverlening appreciëren blijkt uit ons jaarlijks tevredenheidsonderzoek waar we altijd uitstekend scoren.”

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials