Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Er hangt wat in de lucht: het gevaar van aerogene virale verspreiding

Al bijna een jaar lang is Covid-19 bezig aan een onzichtbaar maar onstuitbaar offensief.
Bij de inmiddels vertrouwde voorzorgsmaatregelen werd een afdoende aanpak van aerogene virale verspreiding over het hoofd gezien. Pascal Mannekens, bedrijfsleider van Bedking-Ergopolis, Master in de Revalidatiewetenschappen én ervaringsdeskundige op het vlak van schone, kwalitatieve lucht binnenshuis, beet zich vast in de materie. Pascal is overtuigd van het aerogene gevaar én heeft met luchtreinigers een probate oplossing klaar.

Schromelijk onderschat: aerogene verspreiding als derde pad

Voor het eerst in lange tijd wordt Europa geteisterd door een persistente pandemie. Geconfronteerd met ‘nieuwe’ noden krijgt het oude continent keiharde klappen. “In Europa heeft men gekozen om in te zetten op mondmaskers om de druppelverspreiding tegen te gaan en op hand- en algemene hygiëne in de strijd tegen contactbesmetting,” zegt Pascal Mannekens van Bedking Ergopolis. “Ondanks een redelijk rigide regelgeving dienaangaande en massale opvolging, wil Covid van geen wijken weten. De sputterende strategie moet het duidelijk afleggen tegen de Aziatische aanpak: SARS en MERS bezorgden Azië epidemische expertise én een voorsprong om voor verregaande virusbestrijding te kiezen. In Azië houdt men wel degelijk rekening met luchtgedragen lading, waarbij virusdeeltjes aerogeen aanzienlijke afstanden kunnen overbruggen en zich niet door schermen laten stoppen. Luchtreinigers met hoogstaande Hepa 13- en Hepa 14-filters blijken een probaat hulpmiddel. ”

Pascal Mannekens van Bedking Ergopolis


Luchtreinigers: een bescheiden investering met een enorm rendement

Bij Bedking Ergopolis kan je terecht voor de Rolls-Royce onder de luchtreinigers: met de Aeris van Zwitserse makelij heb je er in de strijd tegen Covid en aerogene verspreiding een betrouwbare bondgenoot bij. Deze designtoestellen koppelen esthetische elegantie aan fantastische functionaliteit: de luchtreinigers zuiveren de lucht niet alleen van virussen en bacteriën, maar gaan ook de strijd aan met pollen, huisstof, schimmels, huidschilfers van huisdieren en fijne stofpartikels.

Ook na Covid-19 zorgt een Aeris luchtreiniger dankzij zijn veelzijdige voordelen voor onmisbare ondersteuning in de zoektocht naar gezonde binnenlucht.

KMOinsider actie: 10% korting op een mobiele luchtreiniger

Meer weten over deze luchtreiniger met Hepa-filter? Neem contact op met Bedking Ergopolis via onderstaand formulier

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bedking Ergopolis

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedking Ergopolis

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials