leaderboard Desk Solutions 980w120.png
Brother, managed print services

Managed Print Services: nu ook voor kmo’s

Sponsored

Efficiënt kunnen printen, het is en blijft voor veel ondernemingen een must. Wil je je printerpark klaarstomen voor de toekomst, dan is er Managed Print Services (MPS). Een dienst die voor grote organisaties al enige tijd wordt aangeboden, maar door Brother nu ook werd ontworpen op maat van de kmo.

Wat zijn de voordelen Managed Print Services (MPS)?

Bij MPS wordt alles voor jou geregeld: van installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Terwijl jij je kan concentreren op wat belangrijk is voor uw zaak, wordt het hele printproces automatisch voor jou geoptimaliseerd.

Hieronder ontdek je de 6 voordelen van MPS voor kmo’s:

1. De printer zorgt voor zichzelf

Om de printerstatus en tellerstanden van uw verbruik door te geven, staan uw printers rechtstreeks in verbinding met Brother. Zo weten zij automatisch wat en wanneer je nodig hebt, zonder dat je hier wat voor hoeft te doen.

Je bepaalt zelf voor welke acties je een e-mailnotificatie wil ontvangen. Zo kan je bv. downtime van uw printer vermijden door het papier bij te vullen nog voor de lade leeg is.

2. Nieuwe inktpatronen of toners worden automatisch besteld en geleverd

Geen zorgen meer maken over toner of inkt, met MPS gebeurt de bestelling, levering en zelfs recyclage van uw producten automatisch. Geen mails of telefonische bestellingen meer nodig.

 

3. Onmiddellijke ondersteuning ter plaatse door een erkende technicus

Is uw printer defect, dan kan ook uw bedrijf stilvallen. Dankzij de full-service aanpak van Brother kan je dit voorkomen. Zo bieden ze een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen, zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

4. Een overzicht van uw uitgaven via het CloudMPS portaal

Bijhouden hoeveel je per maand uitgeeft aan printen kan lastig zijn. Denk maar aan die zoveelste spreadsheet met een hoop facturen en optelsommen. Bij MPS kan je via het online portaal snel zien hoeveel je wekelijks, maandelijks of zelfs per pagina uitgeeft.

5. Printkosten dalen jaar na jaar

Bij printerparken die slechts sporadisch worden beheerd, kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Deze kosten kan je met MPS eenvoudig laten dalen. Zo liggen de onderhoudskosten bij een geautomatiseerd systeem veel lager dan bij individuele printers en worden inktpatronen en toners geleverd wanneer je ze nodig hebt, waardoor ze geen kostbare opslagruimte in beslag nemen.

Daarnaast kan om de zoveel jaar investeren in je hele printerpark erg duur zijn. Bij MPS heb je de mogelijkheid om die investering te spreiden, onder meer met een pay-as-you-go verbruik of door de hardware te leasen.

6. De tijd die je wint, kan je investeren in zaken die echt belangrijk zijn

Tijdverlies met printgerelateerde zaken is bij veel bedrijven nog steeds dagelijkse kost. Denk maar aan verouderde hardware, slecht geconfigureerde software, herstelling van defecte toestellen, vervangen van inktpatronen, enz.

Met MPS worden veel van deze problemen automatisch gedetecteerd en verholpen. Dit levert veel tijdswinst op, waardoor je de focus weer volop op de kerntaken van uw bedrijf kan leggen.

Meer info

Heb je interesse of wil je meer info? Stel dan via onderstaand formulier uw vraag aan een expert.

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven