anr-banner.gif

Kostenefficiënte telecomoplossingen voor kmo’s

IT

LCR Telecom houdt de vinger aan de pols van de markt en ontwikkelt telecomoplossingen voor kmo’s op basis van hun concrete behoeften. Het doel? Alternatieven met een hogere toegevoegde waarde aanbieden. In commerciële taal: meer telecom voor je geld. Het bedrijf werkt nauw samen met ICT-partners, die de oplossingen op de markt brengen. LCR Telecom, de partners en de eindklant: iedereen wint!

Met dertig jaar ervaring op de teller, presenteert LCR Telecom zich als een solide en betrouwbaar bedrijf. Het biedt zijn totaaloplossingen aan via partnerships met netwerk- en IT-leveranciers. Die kunnen kiezen welke aspecten ze voor eigen rekening nemen, en wat ze aan LCR Telecom toevertrouwen. De telecomoplossingen voor kmo’s komen telkens tegemoet aan de vragen vanuit de markt. Ze bieden dan ook perspectieven voor samenwerking met nieuwe ICT-partners.

Meerwaarde realiseren in telecomoplossingen voor kmo’s

Op vraag van bedrijven en partners brengt LCR Telecom unieke producten uit. Een belangrijke insteek daarbij is dat een kmo met dezelfde investeringen haar telecomfaciliteiten kan uitbreiden. We maken het concreet. Stel, je sloot bij een ‘klassieke’ provider een contract voor mobiele telefonie af voor al je medewerkers. Voor dat budget kan je bij het partnernetwerk van LCR Telecom hetzelfde doen, maar daar bovenop pakweg een securityoplossing nemen. Op die manier plukken partners de vruchten van de creatieve aanpak van LCR Telecom. Ze hebben innovatieve en flexibele telecomoplossingen voor kmo’s in portefeuille, waarvoor een reële marktbehoefte bestaat. De bedrijven zien op hun beurt hun toekomstgerichte investeringen beter renderen.

Wereldwijd bellen via Teams met 1 contract

Om nog even terug te komen op die partners, zij stellen vast dat heel wat kmo’s sinds de pandemie MS Teams als standaard communicatiemiddel inzetten. Alleen konden de bedrijven tot voor kort geen nummers van buitenlandse filialen in het systeem integreren. Het antwoord van LCR Telecom: VoB World (Voice over Broadband). Je kan via onze partners een contract afsluiten voor telefoonlijnen over de hele wereld. Het platform is geconnecteerd met operatoren in 57 landen. Je betaalt lokale tarieven voor Teams-gesprekken met mensen in al je nationale en internationale vestigingen. Een unieke oplossing op kmo-maat, met directe ondersteuning door de kmo-specialisten van LCR Telecom. VoB World vormt daarom eveneens de uitgelezen – en betaalbare! – oplossing voor kmo’s die buiten de landsgrenzen en online op zoek gaan naar opportuniteiten.

Teams beheren via een eenvoudige web-interface

Nog een belangrijke innovatie is de Teams Voice Connector Suite. MS is zeer gebruiksvriendelijk voor interne en externe, nationale en internationale gesprekken en videocalls. Hoewel de applicatie zoals gezegd zeer goed ingeburgerd is in de kmo-wereld, staan er tussen droom en daad soms technische problemen. LCR Telecom slaagde erin de vrij complexe configuratie volledig te automatiseren met de Teams Voice Connector Suite. De partners activeren al je wereldwijde nummers via een eenvoudige web-interface. Het systeem haalt al je data op uit MS Teams, bundelt ze overzichtelijk op een pagina en synchroniseert alle nummers. Het beheren van alle Teams-communicatie is nu kinderspel.

Internet Premium Coax: overal premium internet

De evolutie naar goedkoper en sneller internet valt niet meer te stoppen. Het fiber-netwerk breidt zich stelselmatig uit, maar is nog (lang) niet overal uitgerold. In sommige regio’s moeten kmo’s nog steeds een beroep doen op de VDSL-technologie. Daarom verbreedt LCR Telecom zijn internetaanbod met producten op basis van coax. Het resultaat? Waar je onderneming ook gevestigd is, je beschikt over een goede bandbreedte en een betrouwbare connectie. LCR Telecom verzekert op die manier de kwaliteitsbewaking van je totale ICT-ervaring… en verbetert nogmaals de toegankelijkheid van performante telecomoplossingen voor kmo’s. Met 1 aanspreekpunt en 1 factuur is dit een handig en betrouwbaar alternatief voor VDSL.

Heb je als ondernemer interesse in de telecomoplossingen voor kmo’s van LCR Telecom? Verneem je graag meer over de mogelijkheden van VoB World, Internet Premium Coax en/of Teams Voice Connector Suite? Of wil je deze en andere oplossingen als partner aanbieden? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials