anr-banner-728x90-v3.gif

Samenwerken vanop afstand? Gebruik de juiste telefonie- en videotools

Het ‘nieuwe werkenheeft vandaag voor niemand nog geheimen. We werken allemaal meer van thuis en doen daarvoor beroep op een uitgebreid gamma aan toepassingen waarmee we digitaal samenwerken. We organiseren videocalls, doen online brainstormsessies en we delen en bewerken documenten vanop afstand. Voor de ideale digitale werkplek heb je de juiste telefonie- en videotools nodig. Maar waar vind je die op maat van jouw behoeften?

Digitaal samenwerken met VoIP telefonie en een softphone

Digitaal samenwerken kan je eenvoudig met gebruik van een zogenaamde softwaretelefoon of softphone.

Een softphone is een applicatie die je installeert op je smartphone, tablet, computer of laptop. Na de installatie van de app hoef je niet langer gebruik te maken van de klassieke, vaste telefoontoestellen.

Met de applicatie kan je bovendien gemakkelijk doorschakelen, wachtrijen beheren en je bereikbaarheid instellen.

Met de meeste softphone-applicaties kan je genieten van de voordelen van het videobellen. De softphone maakt hiervoor koppelingen met gekende video-applicaties. Wanneer je gesprekspartner bezet is, kan je eenvoudig een chatbericht sturen. Tijdens het videobellen kan je gemakkelijk samenwerken door schermen en documenten met elkaar te delen.

Geïntegreerde telefonie met Teams

Samenwerken met collega’s kan je via centrale clouddiensten zoals Microsoft Teams. Maar deze dienst is standaard niet uitgerust om te bellen naar, of gebeld te worden door niet-Teams gebruikers. Telefoniespecialist Sonal kan jouw Teams account connecteren met je telefoniesysteem zodat je vanuit Teams ook niet-Teams gebruikers kan oproepen, en omgekeerd.

Samenwerken via videoconferencing

Waarom zou je anderhalf uur in de file staan voor een vergadering als je ook via videoconferencing kunt overleggen? Dankzij de Sonal technologie verander je elke vergaderplek snel en eenvoudig naar een volwaardige videoconference ruimte. Ontdek ook de Sonal all-in videoconferencing oplossing inclusief camera, videoscherm, geluidsinstallatie, extensies voor headseats, enz.

Wil jij ook beter samenwerken met de Sonal collaboration tools? Of heb je nog vragen over softphones? Neem dan hier contact op met Sonal of laat je vraag na via onderstaand invulformulier.

Lees ook:

Sonal vergelijkt cloudtelefonie en VoIP bij internetstoring

Ik schakel over op telefonie via een cloudcentrale. Wat met mijn huidige toestellen?

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Sonal

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Sonal
  • Antwerpsestraat 145
    2640 Mortsel
  • 03 448 08 48

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials