anr-banner.gif

Work management softwarebedrijf Teamleader doet strategische overname

IT

Toonaangevend work management softwarebedrijf Teamleader heeft Vectera overgenomen, het digitaal platform dat online vergaderingen en gesprekken faciliteert zonder dat je iets moet downloaden of een app moet installeren op elk toestel. “Online meetings are here to stay, vandaar de versterking van ons work management platform met een innovatieve meeting oplossing”, stelt Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. Op de foto v.l.n.r.: Seppe Lenders (CTO Vectera), Dieter Dehaemers (CEO Vectera) en Jeroen De Wit (CEO Teamleader).

Je work management optimaliseren

Teamleader zet een work management oplossing in de markt om je werk te plannen en je verkoop, je facturatie,… in goede banen te leiden. De software zorgt ervoor dat je relevante informatie niet langer versnipperd is over verschillende inboxen, Excels en software. Je krijgt met Teamleader een helder overzicht van je lopende verkoopkansen, projecten en betalingen.

Jeroen De Wit: “De coronacrisis heeft voor een boom van de videomeetings gezorgd. De overname past dan ook prima in onze groeistrategie en bij onze missie, jou als ondernemer of kmo laten focussen op je klanten en je helpen om de verbinding met je klanten aan te gaan, om te ondernemen en om je klanten nog beter en vlotter te bedienen.”

Innovatieve oplossing voor online meetings

Jeroen De Wit: “Waar de klassieke oplossingen ophouden, gaat Vectera een stap verder. Het platform stroomlijnt niet alleen online meetings zonder downloads of een app, het laat je ook toe om je online vergaderingen rechtstreeks in te plannen, offertes te annoteren, automatische tijdsregistratie toe te passen, en nog veel meer.”

Dieter Dehaemers, co-founder en CEO van Vectera: “We hebben onophoudelijk gewerkt aan het optimaliseren van de customer meeting journey. Via de planning en voorbereiding van de meeting tot de vergadering zelf, de administratie, analyse en follow-up, we hebben het precies zo eenvoudig gemaakt dat het je een volledige dag per maand bespaart in termen van planning, voorbereiding en administratie.”

Dehaemers gaat er prat op dat Vectera geëvolueerd is van een loutere vergadertool naar een customer meeting platform met meer geavanceerde mogelijkheden.

Het platform GetApp riep Vectera uit tot een van de meest toonaangevende digitale vergaderoplossingen van het ogenblik.

Integratie work management en online meetings

De integratie wordt door de klanten van Teamleader en Vectera gesmaakt. Jeroen De Wit: “Niet alleen is er meer dan ooit nood aan digitale oplossingen voor ondernemers en kmo’s. Bij Teamleader willen we je laten focussen op je klanten. Met Teamleader krijg je meer gedaan, met minder gedoe.”

Vectera wordt op dit moment gebruikt door meer dan 4.800 bedrijven in meer dan 100 landen. Van Teamleader maken meer dan 60.000 ondernemers en hun teams elke dag gebruik.

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials